Connect with us

Sport

Botoşăneni pe podium la Cupa Bacău la Taekwondo FOTO

Published

on

Brilliant - Trial Cadeti si Cupa Bacau  (1)

În week-end-ul trecut, Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club a participat la Cupa Bacău – Ediția I cu 30 de sportivi, iar la Trialul pentru Lot Național de Cadeți cu 3 sportivi.

Pentru lotul național de cadeți ce va participa în această toamnă sportiva Grefu Francesca are cele mai mari șanse să reprezinte România la categoria cadeți -51 Kilograme. Este un lucru deosebit pentru Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club să trimită o sportivă la lotul național dupa doar 2 ani de activitate.

La competiția Cupa Bacău unde au participat doar sportivii cu vârste între 6 și 14 ani. Tânărul club botoșănean a reușit să obțină Locul II la Clasamentul General pe Cluburi participante și 26 de medalii după cum urmează :

Locul I : Mario TOFAN, Mario COJOCARIU, Celestin POTOROACĂ, Ștefan VORNICU, Ionuț SÂRBU, Andreea IGNAT, Alberto GANFIUC și Cristian SENCIUC.

Locul II : Raul DUMITRIU, Mario FLORESCU, Monica BÎRSĂ, Cristian PLIOȚ, Teodor VIZITIU, Gabriel DÎRVARIU, Ioana PAVĂL, Sebastian DULGHERIU, Emanuel ACONSTANTINESEI, Armand BOTEZATU.

Locul III: Darius PUȘCAȘU, Eduard ARGIȘANU, Stelian HERȚUG, Claudiu VIZITIU, Francesca GREFU, Alexandru MAXIM, Cătălin CICU și Andreea CORDUNEANU.

Foarte aproape de medalii, oprindu-se în sferturile de finală au fost și Ana SĂNĂUȚANU, Denis PLIOȚ, Camelia DAVID și Iustin VIZITIU.

„Sunt foarte încântat de sportivii acestei frumoase familii Brilliant. La fiecare activitate sportivă dovedim că obiectivul nostru principal este performanța. Fiind o competiție doar pentru copii, juniori mici și cadeți am reușit să ne impunem cu brio. Doresc să îi felicit pe toți sportivii noștri, să le mulțumesc tehnicienilor si staffului care au constribuit foarte mult la aceste rezultate deosebite, și nu în ultimul rând părinților care ne susțin la ficare activitate la care luăm parte. Ne pregătim intens de un turneu puternic pentru copii, cadeți și juniori ce se va desfășura săptămâna viitoare în Chișinău – Rep. Moldova unde ne vom prezenta cu 5 sportivi cu șanse mari la medalii și de Campionatul Național de Poomsae ce se va desfășura peste două săptămâni în Odorheiul Secuiesc” a declarat președintele Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, Denis-Paul MATEI (3 Dan în Taekwondo WTF).

Sursa: Comunicat de presă

Brilliant - Trial Cadeti si Cupa Bacau  (2) taekwondo Brilliant - Trial Cadeti si Cupa Bacau  (3)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad