Connect with us

stiri

FC Botoşani – CFR Cluj 4-0 LIVE – SPECTACOL TOTAL PE MUNICIPAL

Published

on

fc botosani - cfr cluj (15)

Clujenii au venit la Botoşani cu echipa de bază, semn că obiectivul lor este de a termina pe primul loc în play-out, chiar dacă nu au dreptul de a juca în cupele europene. Prima şansă de gol a aparţinut oaspeţilor dar Bud a şutat pe lână poarta lui Pleşca. Replica botoşănenilor a venit în minutul 3 când Dimitrov a trimis un şut-centrare dar mingea a trecut peste poarta lui Marc.

În minutul 9, Bordeianu şutează de la 20 de metri dar Marc prinde în doi timpi. Un minut mai târziu, Bordeianu îi pasează lui Hadnagy  dar atacantul botoşănean şutează în bară din mijocul careului.

FC Botoşani reuşeşte deschiderea scorului în minutul 14. Petrică Ivanovici scapă pe contraatac, driblează doi fundaşi clujeni şi îl execută pe Marc. Din minutul 14, FC Botoşani – CFR Cluj 1-0. Trei minute mai târziu, Hadnagy are şansa golului dar mingea şutată de acesta este respinsă de Marc.

În minutul 23 arbitrul Iulian Călin refufă un penalty botoşănenilor la un henţ clar în careu. Un minut mai târziu, Vitor Bruno are o intrare criminală la Dimitrov dar primeşte doar cartonaş galben. În minutul 27 Ivanovici şutează din interiorul careului dar trimite în bara laterală a porţii lui Marc.

Spectacol total pe Municipal. Dimitrov centrează de pe  dreapta iar Cabrera marchează cu capul. Din minutul 30, FC Botoşani – CFR Cluj 2-0.

Prima ocazie de gol a oaspeţilor vine în minutul 35 dar Bud nu ajunge la mingea centrată în careul mic de Tiago Lopez.FC Botoşani este aproape de golul trei dar Ngadeu trimite puţin pe lângă poarta lui Marc.

PAUZĂ FC BOTOŞANI – CFR CLUJ 2-0

Repriza secundă începe cu FC Botoşani în atac, Ivanovici centrează de pe dreapta, Hadnagy reia cu capul dar Marc prinde. Partea secundă nu mai este la fel de spectaculoasă ca prima, botoşănenii nu mai forţează în timp ce clujenii parcă nu mai au motivaţia din precedentele jocuri.

Din minutul 61 scorul devine 3-0. Ivanovici centrează perfect de pe dreapta iar Hadnagy îl execută pe Marc.

Oaspeţii încearcă să revină în joc, Beleck are şansa golului dar şutează mult peste poarta lui Pleşca. În minutul 70 Attila Hadnagy a părăsit terenul în aplauzele a 5000 de oameni. Atacantul botoşănean este la ultimul meci în tricoul echipei FC Botoşani.

În minutul 77, Petrucci scapă singur pe contraatac dar şutul acestuia este blocat de Răzvan Pleşca. Clujenii se aruncă în atac pentru a marca golul de onoare dar Pleşca demostrează că este un portar foarte bun.

În minutul 86 scorul devine 4-0. Cabrera dă o pasă genială, Popovici scapă singur cu Marc şi marchează.

Pe finalul partidei, FC Botoşani a jucat în 10 oameni. Popovici a ieşit accidentat şi nu a mai putut reveni pe gazon.

FINAL DE PARTIDĂ. FC Botoşani încheie sezonul pe locul 9

FC Botoşani:  R. Pleşca- R. Dimitrov, M. Ngadeu (cpt.), G. Miron, N. Muşat- St. Cucu, M. Bordeianu (78 Casado)- P. Ivanovici, G. Cabrera, Fl. Cuedan (53 Bujor) – A. Hadnagy (70 Popovici). Antrenor principal: Leo Grozavu

Rezerve: Avram, Bujor, Casado, Tomozei, Ichim, Popovici, Plămadă

CFR Cluj:  T. Marc- T. Lopes, Larie, L. Goian, Camora (cpt.)- Mureşan- S. Veres (31 Carter), Petrucci- Ramos, Cr. Bud (46 Beleck), C. Lopez (78 Negruţ). antrenor principal: Antonio Conceicao

Rezerve: Vâtcă, Horj, Ene, Tinc, Negruţ, Carter, Beleck

ArbitrI: Iulian Călin (Ştefăneşti) – Adrian Popescu (Craiova), Daniel Hulubei (Vaslui)

Obs. LPF: Adrian Ionescu (Bucureşti)

Obs. FRF: Sorin Boca (Iaşi)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad