Connect with us

Sport

CSMS Iaşi – FC Botoşani 1-1 LIVE – FOTO&VIDEO

Published

on

iasi-fc bt5

Începutul meciului a fost modest dar la prima acţiune ofensivă, FC Botoşani a reuşit deschiderea scorului. A fost un corner executat de Ivanovici, Ngadeu a reluat cu capul de la 11 metri şi a marcat în poarta lui Grahovac.

Trei minute mai târziu, Hadnagy are şi el şansa golului dar nu reuşeşte să-l învingă pe Grahovac. FC Botoşani rămâne în ofensivă, Bordeianu şutează de la 20 de metri dar Grahovac prinde. Replica ieşenilor vine în minutul 13 dar Cristea şutează pe lângă poartă.

FC Botoşani rămâne în ofensivă iar în primele nu a dat nicio şansă Iaşiului. În minutul 35 Cabrera dă o pasă genială, Ivanovici şutează la colţul scurt dar mingea izbeşte bara. Replica gazdelor vine două minute mai târziu dar Cristea şutează mult pe lângă poarta lui Iliev.

Pe finalul primei reprize ieşenii au ieşit mai mult la joc în încercarea de a egala dar defensiva botoşăneană condusă de Ngadeu a rezistat fără probleme.

PAUZĂ

Ieşenii ies mai motivaţi de la cabine şi în minutul 46 Golubovic reuşeşte să marcheze. Botoşănenii ies mai mult la joc după primirea golului dar Cabrera nu reuşeşte să-l învingă pe Gravovac cu un sut de la 20 de metri. În minutul 57, Hadnagy marchează dar golul este anulat pe motiv de ofsaid.  Vaşvari îşi încearcă şutul de la 20 de metri dar Grahovac prinde în doi timpi.

iasi-fc bt10

FC Botoşani este aproape de a da lovitura dar mingea şutată de Hadnagy este respinsă de Grahovac în corner. Finalul aparţine botoşănenilor dar partida se încheie la egalitate, scor 1-1.

Echipele de start:

CSMS Iași: Grahovac – Crețu, Sarici, Frăsinescu, Țigănașu – Llullaku (33 Bosoi), Mitici, Enescu, V. Ghoerghe – A. Cristea, Golubovici

FC Botoșani: Iliev – Dimitrov, Miron, Ngadeu, Mușat (84 Patache) – Vașvari, Bordeianu – Ivanovici, Hadnagy (90+2 Roman), Cabrera – Matulevicius (83 Bujor)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad