Connect with us

Sport

Se repetă “coşmarul” pentru CFR. Clujenii, penalizaţi cu 9 puncte şi în sezonul viitor. ASA, Rapid şi Petrolul vor fi şi ele depunctate

Published

on

fc botosani - cfr cluj (13)

Comisia de Licenţiere a FRF a început de pe acum penalizările pentru sezonul viitor. Niciunul dintre cluburile aflate în insolvenţă nu a scăpat. CFR Cluj, echipa cea mai penalizată în actuala stagiune, a primit cea mai mare penalizare şi pentru sezonul viitor.

Cu 9 puncte în minus ar trebui să înceapă sezonul echipa clujeană, conform deciziei. Oficialii CFR-ului au făcut însă recurs. “Am fost înştiinţaţi în legătură cu această depunctare şi am formulat recursul, iar termenul de judecată este programat mâine. Cel puţin trei din cele nouă puncte aplicate sunt o greşeală. Eu zic că avem dreptate. Penalizarea vine ca urmare a unor restanţe salariale”, a spus preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, citat de digisport.ro.
Formaţia clujeană a fost penalizată din motive similare şi în actuala stagiune, cu 12 puncte, iar recursul făcut inclusiv la TAS, nu i-a scutit pe clujeni de această decizie.
Din cauza datoriilor au primit penalizări de câte 6 puncte din sezonul viitor şi ASA, Rapid şi Petrolul.“Am putea primi 3 puncte de penalizare”, se aştepta ieri Daniel Stanciu, directorul sportiv al ASA-ului.
Sursa: Prosport.ro

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad