Connect with us

Administratie

Peste 60 de transporturi de apă ale pompierilor în comunele afectate de secetă

Published

on

pompieri alimentare apa

Situatie de-a dreptul dramatica in mai multe localitati din judetul Botosani, unde din cauza secetei de anul trecut, in fantani nu mai este apa, iar oamenii sunt nevoiti sa ceara  si acum ajutorul pompierilor pentru a-si adapa animalele.

In acest an, pompierii au efectuat 67 de transporturi de apa.Ultimul transport a avut loc, astazi dimineata, cand militarii au dus 7 tone de apa in localitatea Nicseni.

“De la inceputul anului, pompierii botosaneni au efectuat 67 de transporturi de apa menajera in localitatile afectate de seceta.Apa provine din surse naturale si este destinata doar pentru adapatul animalelor si al pasarilor. Cele mai multe cereri au fost formulate de catre cetatenii din Nicseni, Dorobanti, Darabani, Hiliseu Horia”, a declarat Dorina Lupu, purtator de cuvant ISU Botosani.

In a doua jumatate a anului 2015, pompierii din Botosani au efectuat 231 transporturi de apa menajera in localitatile afectate de seceta.Cele mai multe transporturi s-au facut in localitatile Hiliseu Horia, Nicseni, Concesti, Vorona si Draguseni. Numarul transporturilor a fost de aproape 20 de ori mai mare fata de anii 2014 si 2013.

pompieri alimentare apa1

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad