Connect with us

Evenimente

FLĂMÂNZI. Accident provocat de un tânăr în stare avansată de ebrietate şi fără permis de conducere

La data de 22.05.2016, orele 22.05, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 282 B, în localitatea Flămânzi, C.M. de 18 ani, din localitate, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, derapând într-un șanț de la marginea drumului. În urma accidentului au rezultat avarii ale autovehiculului.

Distribuie pe:

Published

on

accident 14marte (4)

La data de 22.05.2016, orele 22.05, în timp ce conducea un autoturism pe  DJ 282 B, în localitatea Flămânzi, C.M. de 18 ani, din localitate, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, derapând într-un șanț de la marginea drumului. În urma accidentului au rezultat avarii ale autovehiculului.

Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că tânărul nu deține permis de conducere. De asemenea, C.M. a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de  0,99 mg/l în aerul expirat; ulterior, a fost condus la Spitalul Județean Botoșani, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge faptă și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană care nu deţine permis de conducere.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad