Connect with us

Sport

Avem o CAMPIOANĂ NAŢIONALĂ. CSS Botoşani a câştigat TURNEUL FINAL la MINIVOLEI

Echipa antrenată de Stelian Ghiţun a câştigat turneul final al Campionatului Naţional de minivolei, reuşind o performanţă uriaşă pentru sportul botoşănean. În perioada 20-22 mai, CSS Botoşani a participat la turneul final de minivolei, competiţie care s-a desfăşurat la Blaj.

Distribuie pe:

Published

on

css botosani echipa volei

Echipa antrenată de Stelian Ghiţun a câştigat turneul final al Campionatului Naţional de minivolei, reuşind o performanţă uriaşă pentru sportul botoşănean. În perioada 20-22 mai, CSS Botoşani a participat la turneul final de minivolei, competiţie care s-a desfăşurat la Blaj, reuşind să câştige finala după un meci foarte spectaculos.

La turneul final de la Blaj au participat opt echipe care au fost împărţite în două grupe. CSS Botoşani a făcut parte din grupa a doua alături de Dinamo Bucureşti, CNNT Craiova şi CSS Lapi Dej. Elevii lui Stelian Ghiţun au terminat pe primul loc în grupă, cu trei victorii, toate cu 3-0 la seturi. În semifinale, CSS Botoşani a întâlnit pe CSS Blaj. S-a impus fără emoţii cu 3-0 şi şi-a asigurat prezenţa în finală unde avea să întâlnească din nou pe Dinamo Bucureşti. De această dată, meciul a fost mai echilibrat decât în faza grupelor. Botoşănenii au câştigat primul set cu 25-21 dar l-au pierdut pe al doilea, scor 19-25. În setul trei s-au impus cu 25-17 dar bucureştenii au revenit în setul patru pe care l-au câştigat cu 25-20. Soarta meciului s-a decis în setul decisiv când CSS Botoşani s-a impus cu 15-13 câştigând astfel titlul.

Lotul CSS Botoşani: Acatrinei Eduard, Platon Matei, Balan Ioan, Rotarescu Mario, Avasiloaie Stefan, Filip Denis, Aciobanitei Tudor, Aciobanitei David, Prisecariu Mihnea, Boz Alexandru, Poamaneagra Andrei, Apachitei Iustin. Profesor: Stelian Ghitun

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad