Connect with us

Sport

ACS Poli Timişoara – FC Botoşani 1-4. C. Şfaiţer: „Am jucat cel mai frumos fotbal în acest play-out. Meciul de la Iaşi va fi unul spectaculos. Iaşiul trebuie să iasă la joc, ceea ce nu le place”

Published

on

cornel sfaiter

FC Botoşani este cea mai spectaculoasă echipă a play-out-ului. În 12 meciuri jucate a marcat numai puţin de 24 de goluri dintre care 10 în meciurile cu ACS Poli Timişoara.

Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani, aşteaptă meciul cu CSMS Iaşi pe care îl consideră un derby pentru Europa League. El susţine că în meciul de joi, ieşenii antrenaţi de Nicolo Napoli nu mai pot practica acelaşi joc de apărare ci vor fi obligaţi să atace, ceea ce va avantaja pe FC Botoşani.

„Am bătut categoric echipele de sub noi. Am jucat cel mai frumos fotbal în acest play-out. Cel mai spectaculos. Avem câţiva jucători interesanţi. Cabrera este un jucător de calitate. Aşteptăm meciul de la Iaşi, e un derby adevărat. Dacă meciul de la Craiova se termina egal, Iaşiul era tot pe primul loc şi juca închis. În condiţiile astea, Iaşiul trebuie să iasă la joc, ceea ce nu le place. Meciul de la Iaşi va fi unul spectaculos. Va fi cea mai interesantă partidă a play-outului. În momentul ăsta, Craiova are cele mai mari şanse dar nu le va fi uşor pentru că au o deplasare la CFR. Pentru noi, şi locul opt ar fi extraordinar. Să terminăm al treilea an consecutiv pe locul opt, ar fi extraordinar. Jocul echipei ne dă speranţe. Aşteptăm meciul de joi. Iaşiul joacă un meci cu sabia deasupra capului ”, a declarat Cornel Şfaiţer pentru Botoşani Online.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad