Connect with us

Administratie

Portariuc lansează un atac către două firme mari din Botoşani: „După începerea lucrărilor găsesc probleme la structură. Culmea, acelaşi proiectant şi acelaşi constructor“

Published

on

portariuc cl3febr

Primarul Ovidiu Portariuc a avut o reacţie surprizătoare la adresa unor firme botoşănene care în ultimii ani au câştigat multe licitaţii, atât în municipiu cât şi în judeţ. Acesta acuză că se face superficial proiectarea iar după demararea investiţiei se constată că trebuie realizate lucrări suplimentare şi astfel se încasează mai mulţi bani decât s-a licitat.

„Firma de proiectare nu s-a gândit să aibă mai multă atenţie şi aplecare spre această consolidare. Acelaşi constructor a reabilitat primăria Botoşani, în patru ani de zile. S-a plecat cu o sumă şi s-a ajuns la o sumă dublă. Culmea, era acelaşi proiectant şi acelaşi constructor. Nu vreau să mai vorbesc de Casa Ventura unde a fost aceeaşi situaţie, cu acelaşi proiectant şi acelaşi constructor. După începerea lucrărilor găsesc probleme la structură“, a afirmat Ovidiu Portariuc.

Primarul nu a pronunţat numele celor două societăţi dar se ştie că a făcut referire directă la compania Victor Construct, care aparţine omului de afaceri Victor Mihalachi şi la Nord Proiect. Reacţia primarului pare surprinzătoare mai ales că în ultimii ani Victor Construct era considerată o “firmă de casă” a Primăriei Botoşani şi care executa începând de la lucrări de construcţii şi până la străzi.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad