Connect with us

Evenimente

Accident provocat de un şofer cu permis obţinut în Noua Zeelandă

Ieri seară, în jurul orei 22.40, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul George Enescu din municipiul Botoşani, V. C. de 26 de ani, din oraşul Bucecea, judeţul Botoşani, posesoare permis de conducere emis de autorităţile din Noua Zeelandă, s-a înscris în efectuarea unui viraj, fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism taxi, condus de A. N. de 49 de ani, din municipiul Botoşani.

Distribuie pe:

Published

on

accident vaculesti (3)

Ieri seară, în jurul orei 22.40, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul George Enescu din municipiul Botoşani, V. C.  de 26 de ani, din oraşul Bucecea, judeţul Botoşani, posesoare permis de conducere emis de autorităţile din Noua Zeelandă, s-a înscris în efectuarea unui viraj, fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism taxi, condus de A. N. de 49 de ani, din municipiul Botoşani.

În urma impactului dintre cele două vehicule, ambii conducători auto, cât şi un pasager din autoturismul taxi, au suferit vătămări corporale.

Conducătorii auto au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind negative. În cauză au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a se propune  soluţie procedurală.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad