Connect with us

Evenimente

TRAGEDIE în localitatea Poiana. Copil în vârstă de 3 ani mort într-un incendiu – GALERIE FOTO

Un copil în vârstă de doar patru ani, din localitatea Poania – Flămânzi, a decedat în această dimineaţă, într-un incendiu. Din primele informaţii, copilul era singur acasă în momentul în care a izbucnit incendiul.

Distribuie pe:

Published

on

incendiu poiana flamanzi (2)

Un copil în vârstă de doar trei ani, din localitatea Poania – Flămânzi, a decedat în această dimineaţă, într-un incendiu. Din primele informaţii, copilul era singur acasă în momentul în care a izbucnit incendiul.

Din câte se pare, incendiul a fost observat târziu iar în momentul în care au intervenit cei de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă de la Flămânzi şi pompierii din cadrul ISU Botoşani era deja prea târziu. Copilul a fost gasit carbonizat pe un pat, in camera in care a izbucnit incendiul. Potrivit autorităţilor locale, copilul era singur acasă în momentul în care s-a produs incendiu. Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă urmează să efectueze o anchetă pentru a vedea care au fost cauzele producerii incendiului.

incendiu poiana flamanzi (12) incendiu poiana flamanzi (11) incendiu poiana flamanzi (10) incendiu poiana flamanzi (9) incendiu poiana flamanzi (8) incendiu poiana flamanzi (7) incendiu poiana flamanzi (6) incendiu poiana flamanzi (5) incendiu poiana flamanzi (4) incendiu poiana flamanzi (3) incendiu poiana flamanzi (2) incendiu poiana flamanzi (1)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad