Connect with us

Evenimente

Magistraţii Tribunalului Botoşani i-au prelungit arestul preventiv lui Florin Ţurcanu

Fostul sef al judetului Botosani, Florin Turcanu a primit, astazi, o veste proasta de la judecatorii Tribunalului Botosani. Magistratii i-au prelungit masura arestului preventiv cu inca 30 de zile, desi acesta si-ar fi dorit sa fie plasat in arest la domiciliu.

Distribuie pe:

Published

on

florin turcanu, dna (2)

Fostul sef al judetului Botosani, Florin Turcanu a primit, astazi, o veste proasta de la judecatorii Tribunalului Botosani. Magistratii i-au prelungit masura arestului preventiv cu inca 30 de zile, desi acesta si-ar fi dorit sa fie plasat in arest la domiciliu.

 

El a fost adus in fata instantei de judecata, dar s-a intors inapoi in Penitenciarul Botosani.

“Prin incheierea judecatorului de camera preliminara din data de 10 mai, 2016 s-a mentinut arestarea preventive a inculpatului, urmand ca intr-un interval de cel mult 30 de zile aceasta masura preventiva sa fie verificata din nou sub aspectul legalitatii si temeiniciei”, a declarat Florin Cotoi, purtator de cuvant Tribunalul Botosani.

Florin Turcanu a fost transferat in luna aprilie, in Penitenciarul Botosani, dupa ce s-a aflat in arestul Inspectoratului Judetean de Politie Suceava. Turcanu este acuzat de trafic de influenta si spalare de bani. Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata in stare de libertata si a socrului sau, Aristomel Anusca, pentru complicitate la trafic de influenta si spalarea banilor.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad