Connect with us

stiri

Concordia Chiajna – FC Botoşani 1-1 FINAL

Published

on

fc botosani - chiajna (1)

FC Botoşani a plecat la Chiajna cu gândul de a obţine toate cele trei puncte şi de a lua o opţiune serioasă în ceea ce priveşte salvarea de la retrogradare. Iniţial, partida era programată sâmbătă după amiază dar a fost amânată după tragedia din meciul Dinamo – Viitorul când Patrick Ekeng şi-a pierdut viaţa.

Prima ocazie a partidei aparţine gazdelor, în minutul 5, când Miron este aproape de autogol. Fundaşul botoşănean a încercat să respingă dar a trimis mingea foarte aproape de poarta apărată de Plamen Iliev.

După cum au evoluat în primele zece minute, botoşănenii par mulţumiţi cu un rezultat de egalitate la Chiajna. Elevii lui Grozavu nu s-au mai aruncat în atac ci au preferat să se apere cât mai bine. În minutul 13, botoşănenii puteau profita de o gafă în lanţ a defensivei ilfovene, Bordeianu şutează de la 25 de metri dar Bălgrădean reuşeşte să prindă.

În minutul 24, gazdele au o şansă de gol în urma unei combinaţii de pase dar Milevskyi cade în careu şi cerşeşte o lovitură de la 11 metri dar Istvan Kovacs face semn că jocul poate continua

Patru minute mai târziu, Concordia Chiajna reuşeşte să deschidă scorul prin Marius Pena. Din minutul 28, Concordia Chiajna – FC Botoşani 1-0.

FC Botoşani încearcă să egaleze repede dar jocul lui Vaşvari&Co nu mai este la fel de eficient ca în partidele cu Petrolul şi Voluntari. Cabrera le-a dat ceva emoţii ilfovenilor în minutul 42 când a şutat din marginea careului dar mingea a trecut puţin pe lângă poartă.

La pauză Concordia Chiajna – FC Botoşani 1-0

Repriza secundă începe cu FC Botoşani iar în secunda 44 Muşat reuşeşte egalarea. Dimitrov a centrat de pe dreapta iar Nicolae Muşat a marcat cu capul din interiorul careului. Din minutul 46, Concordia Chiajna – FC Botoşani 1-1.

Gazdele ies la joc după primirea golului şi au două oportunităţi de a reveni în avantaj. În minutul 74, Bucurică scapă spre poarta lui Iliev, Dimitrov îl faultează iar bulgarul scapă doar cu cartonaş galben din parte alui Kovacs. Trei minute mai târziu, Milevsckyi are şi el o şansă de gol dar este blocat în interiorul careului.

În minutul 88, Carralero a avut şansa golului victoriei după o pasă genială a lui Cabrera dar spaniolul şutează pe lângă poarta lui Bălgrădean. Două minute mai târziu, Miron comite o gafă incredibilă dar Milevskyi trimite în bară după ce l-a depăşit pe Iliev.

În minutul 90+5, Odibe vede al doilea cartonaş galben şi este eliminat.

Partida s-a încheiat cu scorul de 1-1 iar FC Botoşani a luat o opţiune serioasă în ceea ce priveşte salvarea de la retrogradare.

……………….

Concordia Chiajna: Bălgrădean – Feussi, Tincu, Odibe, Niasse, Bucurică – Cristescu, Obodo, Giurgiu – Milevskyi, Pena
Rezerve: Matache, Roșu, Garcia, Serediuc, Buleică, Zerbo, Purece
Antrenor: Adrian Falub

FC Botoșani: Iliev – Dimitrov, Plămadă, Miron, Mușat – Ichim, Vașvari (85 Cucu) – Cabrera, Fulop (59 Carralero), Bordeianu – Matulevicius (90+2 Roman)
Rezerve: Pleșca, Ivanovici, Cucu, Patache, Carralero, Roman, Hadnagy
Antrenor: Leo Grozavu

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad