Connect with us

Sport

41 de medalii cucerite de Real Taekwondo Botoşani Campionatul Naţional şi „Cupa Tomis” – FOTO

În perioada 06-08 mai 2016 în municipiul Constanța s-a desfășurat ce-a de a XIX-a ediție a Campionatului Național de Juniori și Seniori de Taekwondo WTF la Kyeorugi(luptă) și „Cupa Tomis” aflată la prima ediție– la Kyeorugi(luptă) și Speed-Kick(turneu lovituri viteză).

Distribuie pe:

Published

on

taekwondo botosani (3)

În perioada 06-08 mai 2016  în  municipiul Constanța s-a desfășurat ce-a de a XIX-a ediție a Campionatului Național de Juniori și Seniori de Taekwondo WTF la Kyeorugi(luptă) și „Cupa Tomis” aflată la prima ediție–  la  Kyeorugi(luptă)  și Speed-Kick(turneu lovituri viteză).

La aceste două competiții au luat startul peste 500 de sportivi înscriși la 37 de cluburi de profil din țară. Competițiile au fost organizate de Clubul Sportiv TAE KEON Hârșova sub egida FEDERAȚIEI ROMÂNE DE TAEKWONDO WTF, în incinta Sălii Sporturilor din Constanța.

Județul Botoşani a fost reprezentat la acest eveniment național de CS Real Taekwondo Team Botoșani cu un lot format din 42 de sportivi și 5 oficiali. Datorită nivelului ridicat de pregătire al sportivilor, clubul a obținut 41 de medalii la cele două competiții, din care : 11 medalii de aur, 21medalii de argint și 9 medalii de bronz dar și clasarea pe prima poziție la cea de întâi ediție a „Cupei Tomis”la Kyeorugi(luptă)

Medaliații cu AUR:Nistoroaia Paul Alexandru, Grădinaru Adina,Chiaburu Gabriel, Marin Răzvan(2 medalii), Miron Ema Maria, Buzuc Denis, Radiș Ady Eduard, Marin Bianca, Giurgiu Teodora, Breșug Iriciuc Anastasia.

Medaliații cu ARGINT:Leahu Claudia, Vamanu Andrei Marius,Ivanov Ștefan, Chiaburu David,Marin Bianca, Filip Marin, Rebenciuc Sebastian, Mișcodan Amalia(2 medalii), Giurgiu Daria Andreea, Țăruș Mihaela Iuliana, Zamfir Filip, Țăruș Mihai, Șveică Florin Constantin, Cucu Sebastian,Doloca Ionela Ramona, Giurgiu Teodora, Miron Ema, Toma Denis (2 medalii), Breșug Irinciuc Anastasia.

Medaliații cu BRONZ:Leahu Claudia, Șocarici Darius, Radiș Andy Eduard, Tronciu Cosmin Iulian, Iacob Iustina Andreea,Harabulă Codrin, Țurcă Constantin Andrei, Andrei Octavian George,Bujor Ionela Gabriela

„A fost o deplasare grea deoarece au participat  sportivi foarte bine pregătiți și nivelul competiției a fost foarte ridicat . Această deplasare a fost posibilă datorită contractului de finanțare neramburabilăcu Primăria  Municipiul Botoșani și Consiliul Local Botoșani prin Proiectul „Taekwondo WTF – Un sport pentru educație și sănătate “,unde sportivii clubului au reușit obținerea unor rezultate meritorii, demonstrând ca rezultatele obținute în urmă cu două săptămâni la Botoșani, nu au fost în zadar.

Totodată, în data de 6 mai, în Piața Ovidiu, din municipiul Constanța, toți sportivii înscriși la aceste două competiții, au participat la un program de mediatizare a disciplinei sportive olimpice taekwondo WTF, denumit Pace prin sport, la care au fost prezentate elemente specifice disciplinei. Mulțumesc sportivilor pentru interesul prezentat la pregătire și rezultatele obținute, rezultate ce  menține clubul, pe Locul I, în clasamentul general pe echipe, al Federației Române de Taekwondo WTF. Apreciez și mulțumesc in mod deosebit implicarea părinților in toate activitățile clubului.“

Sursa: Comunicat de presă

taekwondo botosani (5) taekwondo botosani (4) taekwondo botosani (3) taekwondo botosani (2) taekwondo botosani (1)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad