Connect with us

Sport

Leo Grozavu nu visează la Europa League: „Nu vreau să mă gândesc la lucruri care nu sunt realiste”

Teoretic, FC Botoşani poate profita din nou de haosul din Liga I şi poate ajunge în preliminariile Europa League chiar dacă se află la jumătatea clasamentului în play-out. Antrenorul Leo Grozavu nu este foarte încântat că s-au reluat discuţiile despre Europa League şi consideră că nu este un obiectiv realist.

Distribuie pe:

Published

on

fc botosani - legia varsovia (4)

Teoretic, FC Botoşani poate profita din nou de haosul din Liga I şi poate ajunge în preliminariile Europa League chiar dacă se află la jumătatea clasamentului în play-out. Antrenorul Leo Grozavu nu este foarte încântat că s-au reluat discuţiile despre Europa League şi consideră că nu este un obiectiv realist deoarece clubul FC Botoşani nu este pregătit în momentul de faţă.

„Ca să vorbim de Europa League, ar fi trebuit să fie mult mai multe etape de disputat, poate o altă conjunctură. Încă suntem departe de acest lucru. Când îţi propui astfel de obiective, trebuie să ai în vedere şi ce poţi. Obiectivul realist este să ne clasăm pe o poziţie care să ne asigure rămânerea în prima ligă şi să ne situăm pe o poziţie care să ne permită să beneficiem de cât mai multe drepturi financiare de la televiziuni. Ăsta este în momentul de faţă obiectivul nostru. Nu vreau să mă gândesc la lucruri care nu sunt realiste în momentul de faţă”, a declarat Leo Grozavu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad