Connect with us

Sport

Demonstraţie de TAEKWONDO WTF în Centrul Istoric al Botoşaniului GALERIE FOTO

Published

on

taekwondo demonstratie (7)

Membrii clubului CS Real Taekwondo Team Botoşani au prezentat un program demonstrativ la data de 05 mai 2016, ora 14.00 în Centrul Vechi al Municipiului Botoşani (vis-a-vis de Monumentul Eroilor). Acţiunea face parte dintr-un proiect finanţat de către Municipiului Botoşani și Consiliul Local Botoșani ce vizează promovarea sportului de performanță în rândul copiilor.

Este un proiect în parteneriat cu Primăria Municipiului Botoşani și Consiliul Local Botoșani pentru descoperirea tinerelor talente şi pentru promovarea sportului de performanță. Acest proiect a început astăzi, 05 mai 2016 şi se va încheia pe 30 iunie 2016. Vom participa la mai multe acţiuni şi competiţii, vom promova municipiul Botoşani şi vom arăta tuturor sprijinul obținut din partea Municipiului Botoşani și al Consiliului Local Botoşani. Avem copii cu performanţe foarte bune atât pe plan naţional cât și internaţional dar și sportivi selecționați la loturile naționale.

În perioada 06-08 mai 2015 se va desfășura în jud. Constanța, „Campionatul Național de Juniori și Seniori“ (ediția a XIX-a) și „Cupa Tomis“ – Kyeorugi, Speed-Kick – Copii, Juniori mici, Cadeți“ (Ediția I) unde CS Real Taekwondo Team Botoșani va participa cu un lot format din 40 de sportivi la cele două competiții.

Sportivii sunt pregătiți, fapt demonstrat de prestația bună pe care au avut-o la Turneul Național de Taekwondo WTF ce a inclus „Campionatul Național de Copii, Juniori mici și Cadeți“, ediția a XIX-a și „Botoșani Open“, ediția a V-a organizat la Botoșani.

Participarea la cele două Competiții Naționale de la Constanța este posibilă datorită sprijinului Primăriei Municipiului Botoșani și al Consiliului Local Botoșani în cadrul Proiectului de finanțare nerambursabilă pe anul 2016 „TAEKWONDO WTF – UN SPORT PENTRU EDUCAȚIE ȘI SĂNĂTATE.

Sursa: Comunicat de presă

taekwondo demonstratie (9) taekwondo demonstratie (8) taekwondo demonstratie (7) taekwondo demonstratie (6) taekwondo demonstratie (5) taekwondo demonstratie (4) taekwondo demonstratie (3) taekwondo demonstratie (2) taekwondo demonstratie (1)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad