Connect with us

Administratie

COMUNICAT PNL BOTOŞANI: „Botoșănenii vor plăti din banii lor greșeala lui Ovidiu Portariuc”

Published

on

cornisa parc 17 martie (24)

COMUNICAT După ce în urmă cu patru ani era principalul critic și sabotor al proiectului Parcului de agrement Cornișa, între timp, primarului Ovidiu Portariuc a devenit brusc dornic de aventură. Dovadă a celor afirmate stau declarațiile și faptele celui mai slab primar al municipiului Botoșani de după revoluție.

El este cel care a spus că nu avem nevoie de Parcul de agrement Cornișa, el a spus că proiectul nu e sustenabil, el a spus că mai bine împarte banii la săraci și tot el a amânat licitația astfel încât a ajuns să piardă finanțarea de la Uniunea Europeană pentru proiect, prejudiciind astfel grav interesele cetățenilor municipiului Botoșani. Asta pentru că botoșănenii vor plăti din banii lor greșeala, cu sau fără voie, a lui Ovidiu Portariuc.

Botoșănenii trebuie să știe însă că primarul actual a fost capabil de o rară contraperformanță – nu a fost în stare să finalizeze o lucrare pentru care avea deja și proiectul și finațarea. El trebuie să le dea acestora și niște răspunsuri, să spună care au fost interesele ascunse în spatele amânării licitației de atribuire a lucrărilor la Parcul de agrement Cornișa și cine a avut de câștigat din asta, pentru că botoșănenii au pierdut.

Pentru a trece cu vederea acest răsunător eșec al mandatului său, Ovidiu Portariuc, vine cu o diversiune. Le prezintă botoșănenilor niște desene colorate cu un nou parc, de aventură, pentru care însă nu are sursă de finanțare. Parafrazândul pe mentorul său politic, Ion Iliescu, la Ovidiu Portariuc “sinergia faptelor eludează meandrele concretului”. Cu alte cuvinte, își maschează neputința cu minciuni și teme false. Singura parte bună e că, totuși, mandatul său e la final.

DEPARTAMENTUL DE COMUNICARE AL PNL BOTOSANI

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad