Connect with us

Evenimente

APEL pe facebook al soţului angajatei Consiliului Judeţean care a dispărut în urmă cu o săptămână

Pe data de 28 aprilie, Mina Daniela Torouş, expert la Unitatea judeţeană de monitorizare a serviciilor comunitare de utilităţi publice – Direcţia Servicii Publice din cadrul Consiliului Judeţean Botoşani, a dispărut de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Distribuie pe:

Published

on

torous daniela

Pe data de 28 aprilie, Mina Daniela Torouş, expert la Unitatea judeţeană de monitorizare a serviciilor comunitare de utilităţi publice – Direcţia Servicii Publice din cadrul Consiliului Judeţean Botoşani, a dispărut de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Soţul femeii a anunţat dispariţia pe date de 2 mai iar poliţiştii botoşăneni au demarat o anchetă. În acelaşi timp, Claudiu Torouş a făcut un apel pe facebook, solicitând sprijinul celor care îi pot oferi orice informaţie.

“In data de 28.04.2016 sotia mea Torouş Mina Daniela a disparut de acasa si nu a mai putut fi contactata. Am anuntat disparitia la politie in 02.05.2016. Si organele de ancheta au incercat sa ia legatura cu ea, fara rezultat. In caz ca cineva are vreo informatie care sa ne ajute, va rog sa ma contactati. Multumesc !”, a postat Claudiu Torouş pe facebook.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad