Connect with us

Administratie

PRIVIŢI ŞI COMPARAŢI. Parc de agrement realizat într-un an la Hunedoara. Parcul Cornişa nu va fi funcţional nici vara asta / GALERIE FOTO

Published

on

strand hunedoara, proiect cornisa

Zilele trecute am văzut pe facebook o postare a Primăriei municipiului Hunedoara cu mesajul: „Ştrandul e pregătit de un nou sezon. Aşteptăm soarele…”, plus trei fotografii. L-am contactat pe Viorel Arion, primarul municipiului Hunedoara şi l-am întrebat cât a durat realizarea parcului de distracţii. Mi-a spus că a durat un an de zile şi că proiectul a fost realizat cu bani din bugetul local. Parcul de agrement are o suprafaţă de 27.000 de metri pătraţi, are un bazin pentru adulţi de peste 2.100 de metri pătraţi şi un bazin pentru copii de 108 metri pătraţi, plus  terenuri de agrement. A costat aproximativ două milioane de euro.

strand hunedoara poze primarie

hunedoara strand

La Botoşani, ne-am săturat de când tot aşteptăm mega proiectul Cornişa despre care se vorbeşte de vreo şase-şapte ani. În primăvara anului 2012 aflam că totul era pregătit, că era finanţarea aprobată şi mai trebuia organizată doar licitaţia pentru desemnarea firmei care avea să execute lucrările. Înaintea campaniei electorale din 2012, Ovidiu Portariuc ne spunea că Botoşaniul nu are nevoie de un asemenea proiect. După ce a fost ales primar, a lăsat de înţeles că nici nu îşi doreşte să-l pună în practică. A tergiversat foarte mult organizarea licitaţiei şi desemnarea câştigătorului, au urmat tot felul de discuţii.

Prin 2013, au început în sfârşit lucrările iar primarul Ovidiu Portariuc ne anunţa că în vara anului 2015 botoşănenii vor putea merge în Parcul de Agrement Cornişa. A trecut vara anului 2015, au trecut şi patru luni din 2016 iar Proiectul Cornişa tot nu este finalizat sută la sută. Edilul Botoşaniului ne-a anunţat de mai multe ori că în iunie va fi totul finalizat dar va mai urma o perioadă de teste, probe. Asta înseamnă că nici în vara care va începe peste mai puţin de o lună, botoşănenii nu vor avea acces la mega parcul de agrement.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad