Connect with us

Sport

FC Botoşani – FC Voluntari 4-2. Leo Grozavu: “E bine că reuşim cu echipele de nivelul nostru” VIDEO

Published

on

leo grozavu

Leo Grozavu s-a mai liniştit după victoriile cu Petrolul Ploieşti şi FC Voluntari, meciuri în care echipa pe care o pregăteşte a reuşit să marcheze opt goluri. În momentul de faţă, FC Botoşani este la cinci puncte de locul de baraj şi la opt puncte de primul loc retrogradabil.

“Vreau să-i felicit pe jucători, sunt artizanii principali. Mă bucur că am acumulat trei puncte în urma unui joc reuşit, cred că am mulţumit şi publicul. Am marcat al doilea meci consecutiv patru goluri. Vreau să transmit tuturor sărbători fericite. Am pus înfrângerea de la Cluj pe seama unui accident. S-a dovedit că a fost aşa. Încă nu suntem la nivelul CFR-ului. Sperăm ca în campionatul viitor să ne prezentăm altfel în faţa lor. E bine că reuşim cu echipele de nivelul nostru, să marcăm goluri. Cred că a fost o victorie mai mult decât meritată”, a declarat Leo Grozavu.

Pentru FC Botoşani urmează încă cinci meciuri din care trei în deplasare şi două pe teren propriu. Etapa viitoare, roş-alb-albaştrii se vor deplasa la Chiajna după care vor întâlni pe teren propriu pe CSU Craiova. În etapele XII şi XIII FC Botoşani va juca în deplasare la Timişoara şi Iaşi după care vor întâlni pe teren propriu pe CFR CLuj.

„Mai sunt cinci meciuri şi mai avem nevoie de 15 puncte. Nu contează. Fiecare joc trebuie să-l jucăm la victorie. Încă sunt foarte multe puncte puse în joc, nimic nu e încheiat. Voluntariul are acasă cu Timişoara şi Petrolul. Campionatul se joacă şi noi trebuie să facem puncte. Fiecare meci în parte, îl luăm să-l câştigăm. La pauză am intrat cu 2-1, nu am încercat să conservăm rezultatul, nici nu-mi place acest lucru. Totul sau nimic”, a adăugat tehnicianul.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad