Connect with us

Sport

FC Botoşani – FC Voluntari 4-2 LIVE – VIDEO – GALERIE FOTO

Published

on

fc botosani - voluntari

FC Botoşani – FC Voluntari se anunţa a fi un meci cu o miză foarte mare pentru ambele formaţii. Ilfovenii s-au declarat extrem de optimişti înaintea meciului în timp şi vroiau să scape de locul de baraj. De partea cealaltă, botoşănenii vin după o victorie cu 4-0 la Ploieşti şi au anunţat că obiectivul este câştigarea celor trei puncte.

Prima mare ocazie a partidei vine în minutul 6, A. Bălan execută foarte bine o lovitură liberă de la 25 de metri dar mingea izbeşte bara laterală a porţii apărare de Pleşca.

În minutul 12, centralul Cătălin Popa arată punctul cu var după un henţ în careul ilfovenilor. Două minute mai târziu, Gabi Vaşvari execută şi marchează iar scorul devine 1-0.

Replica oaspeţilor a venit imediat dar Pleşca are un reflex de portar de handbal şi respinge. Botoşănenii revin în ofensivă, Vaşvari şutează din marginea careului dar Calancea scoate în corner. Fulop execută cornerul, Cucu reia din prima dar şutează pe lângă poartă.

FC Botoşani majorează scorul în minutul 32. Cabrera îl execută pe Calancea cu un şut în forţă din interiorul careului iar FC Botoşani conduce cu 2-0.

Cu un avantaj de două goluri, botoşănenii s-au relaxat iar Ştefănescu a redus din diferenţă. Din minutul 44, FC Botoşani – FC Voluntari 2-1.

fc bt - voluntari (9)

Ilfovenii au ieşit mult mai decişi de la vestiare şi în debutul reprizei secunde s-au instalat în jumătatea de teren a botoşănenilor. Elevii lui Grozavu echilibrează jocul dar fără mari ocazii la poarta lui Calancea.

Din minutul scorul 59 devine 3-1. Ivanovici centrează perfect de pe dreapta iar Matulevicius marchează cu capul din centrul careului.

FC Botoşani face spectacol. Muşat şutează din marginea careului dar Calancea se întinde şi reuşeşte să respingă în corner. La faza imediat următoare, Bordeianu reia cu capul dar portarul ilfovean prinde. În minutul 62, oaspeţii au o ocazie importantă de gol, Rus şutează în forţă dar Pleşca are un reflex de portar mare şi respinge.

Spectacol total pe Municipal. În minutul 74 Cabrera marchează un eurogol din marginea careului.

În minutul 76, Ngadeu face o greşeală de începător după care faultează în careul iar arbitrul Cătălin Popa dictează penalty. Pancu execută şi marchează iar din minutul 77 scorul este 4-2.

Pe finalul partidei, FC Botoşani nu a mai forţat preferând să ţină cât mai mult de minge şi să apere avantajul de două goluri. În prelungiri, Pancu are şansa de a marca din nou dar a şutat pe lângă poartă din interiorul careului.

Partida s-a încheiat cu victoria botoşănenilor care s-au distanţat la cinci puncte de FC Voluntari, formaţie aflată pe loc de baraj.

FC Botoşani – FC Voluntari:

  • Stadion: Municipal
  • Spectatori: 5000
  • Temperatura: 18 grade Celsius

FC Botoşani: Pleşca – Dimitrov, Ngadeu, Miron (82 Plămadă), Muşat – Vaşvari, Cucu (54 Bordeianu) – Ivanovici, Cabrera, Fulop – Matulevicius (75 Hadnagy). Antr. Leo Grozavu.

  • Rezerve: Iliev, Plămadă, Casado, Patache, Bordeianu, Carralero, Hadnagy

FC Voluntari: Calancea – Alcenat (46 Mitache), Spahija, Ţîru, Filipov – Maftei, Novac (73 Achim) – Rus, Ştefănescu (63 Pancu), Voduţ – A. Bălan. Antr. Sorin Popescu

  • Rezerve: Bornescu, Achim, Pancu, Novakovic, Căpăţână, Mitache, Tudorie

Arbitri: Cătălin Popa (Argeş) – Valentin Avram (Bucureşti),  Ciprian Danşa (Bihor)

  • Observatori: Zoltan Szekely (MM), Valer Şulea (BV)

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad