Connect with us

Evenimente

Ghinion teribil! Un bărbat a ajuns la spital, după ce porcul pe care vroia să-l taie l-a muşcat de picior

Intamplare mai putin obisnuita intr-o comuna din judetul Botosani. Un barbat de 58 de ani din Corni a ajuns la spital, dupa ce a fost muscat de porcul din gospodarie. In timp ce barbatul se pregatea sa taie animalul pentru masa de paste, porcul i-a provocat o plaga in zona gambei drepte.

Distribuie pe:

Published

on

upu ambulanta (10)

Intamplare mai putin obisnuita intr-o comuna din judetul Botosani. Un barbat de 58 de ani din Corni a ajuns la spital, dupa ce a fost muscat de porcul din gospodarie. In timp ce barbatul se pregatea sa taie animalul pentru masa de paste, porcul i-a provocat o plaga in zona gambei drepte.

Acesta a fost adus de un vecin in Unitatea de Primiri Urgente unde a primit ingrijiri medicale si intrucat rana era adanca, pacientul a fost internat pe sectia de chirurgie plastica si reparatorie.

“Declarativ a suferit o plaga muscata de animal domestic din curtea dumnealui in speta porc, la nivelul gambei drepte. Plaga era complexa cu interesare musculara. Mai intai pacientul a fost dirijat catre sectia de boli infectioase pentru a vedea daca nu necesita tratament specific, iar apoi a fost internat pe sectia de chirurgie plastica pentru tratament de specialitate”, a declarat Petre Radauceanu, medic sef UPU-SMURD.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad