Connect with us

Politica

COMUNICAT. Președintele PSD Botoșani Ovidiu Portariuc promovează tinerii în politică

Published

on

psd920

COMUNICAT. „Sunt surprins în mod plăcut de maturitatea și implicarea tinerilor din TSD în activitatea partidului nostru. Au venit cu propuneri foarte pertinente pe domenii variate, care nu vizează neapărat obiectivele tinerilor, ci ale comunității în general.

Când am făcut consultările la Primărie pe proiectul Pace politică pentru dezvoltarea orașului, cele mai pertinente propuneri au venit din partea reprezentanților organizațiilor de tineret din municipiul nostru.

La TSD Botoșani vin tineri din toate domeniile de activitate. Avem medici, profesori, economiști, ingineri, avocați și specialiști în administrație publică.  E un lucru foarte bun că tinerii doresc să se implice mai mult în politică, astfel încât vocea lor să se audă în administrația locală și centrală. Ei au fost neglijați până acum. Aștept tinerii din Botoșani alături de echipa TSD. A venit timpul ca vocea lor să se audă în administrația orașului. Avem nevoie de tineri pe care să îi promovăm atât pe plan local, cât și la nivel național”, a declarat președintele PSD Botoșani Ovidiu Portariuc.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad