Connect with us

Sport

Încă un jucător pleacă de la Petrolul. Jerry Gane are probleme de lot înaintea meciului cu FC Botoşani

Petrolul are puls în Liga I, dar rămâne fără soluţii în defensivă! Încă o plecare din axul central, înaintea unei noi „finale” pentru salvare, cu FC Botoşani.

Distribuie pe:

Published

on

fc botosani - petrolul ploiesti (23)

Petrolul are puls în Liga I, dar rămâne fără soluţii în defensivă! Încă o plecare din axul central, înaintea unei noi „finale” pentru salvare, cu FC Botoşani.

Petrolul a adunat 8 puncte din ultimele cinci etape şi a ajuns la „cota 12” în clasament, trăgând în continuare speranţe pentru o salvare miraculoasă de la retrogradare. În a doua jumătate a play-out-ului, formaţia ploieşteană va juca de patru ori pe teren propriu, dar aceasta este cam singura veste bună pentru elevii lui Jerry Gane.

Antrenorul găzarilor se confruntă cu reale probleme de lot înaintea jocului de vineri, de pe „Ilie Oană”, cu FC Botoşani (ora 20:30). După ce Marinescu, Prestia, Varga şi Pulhac au „dezertat”, pe rând, din haita lupilor, a venit rândul unui alt jucător de bază să plece din cauza problemelor financiare. Fundaşul central francez, Romain Inez (27 ani), şi-a exprimat dorinţa de a se întoarce în Hexagon, după ce conducerea clubului a recurs la o nouă amânare în privinţa salariilor de pe luna februarie, astfel că, la acest moment, singurele două soluţii viabile pentru axum central al defensivei petroliste rămân Alexandru Benga şi Constantin Mişelăricu.

Prin plecările lui Prestia şi Inez, tânărul Roberto Alecsandru (19 ani), provenit din pepiniera clubului, va deveni prima variantă de rezervă pentru postul de fundaş central, dar „surprizele” nu se opresc aici. Cum Daniel Stana şi Fabrice Begeorgi sunt suspendaţi pentru jocul de vineri, antrenorul Jerry Gane va completa foaia de joc cu trei jucători născuţi în 1998, care au intrat de luni în programul echipei – Cosmin Lambru, Alberto Olaru şi Constantin Costache.

Sursa: Stiridesport.ro

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad