Connect with us

Evenimente

PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA. Tabără Naţională de Air Soft în judeţul Botoşani: „Va fi ca o tabără militară”

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Botoşani şi Clubul Sportiv Airsoft Botoşani vor organiza în prima săptămână din luna august, o tabără naţională de air soft. Potrivit organizatorilor, o astfel de tabără de air soft reprezintă o premieră în România.

Distribuie pe:

Published

on

Airsoft botosani 19 iunie 2015 (27)

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Botoşani şi Clubul Sportiv Airsoft Botoşani vor organiza în prima săptămână din luna august, o tabără naţională de air soft. Potrivit organizatorilor, o astfel de tabără de air soft reprezintă o premieră în România.

Radu Humelnicu, directorul DJST Botoşani, spune că este vorba de o tabără care va dura şapte zile şi care este destinată copiilor cu vârsta cuprinsă între 14 şi 18 ani. Participanţii la această tabără vor fi cazaţi în centrul de agrement de „Codrii de Aramă” iar activităţile vor avea loc în pădurea Agafton.

„Am primit propunerea să organizăm o tabără de air soft la Agafton, pentru copii. Timp de şapte zile să înveţe despre air soft, să aibă acces la echipamente, să facă instrucţie, va fi şi orientare turistică, vor face drumeţii, vor învăţa noţiuni de prim ajutor, vor rămâne o noapte în pădure. La sfârşit, toţi cei prezenţi vor participa la un joc. Va fi ceva asemănător unei tabăre militare. Deja am lansat oferta, am trimis-o la toţi colegii din ţară. Noi sperăm să primim un ajutor şi de la minister pentru că sunt acele programe de tabere naţionale. Am început promovarea acestei tabere. În România nu mai există astfel tabere de air soft”, ne-a declarat Radu Humelnicu, directorul DJST Botoşani.

De asemenea, în luna iunie, clubul “BAD BROTHERS” Botoşani, în parteneria cu DJST Botoşani, vor organiza un eveniment la care sunt anunţaţi să participe peste 200 de persoane din ţară şi din Republica Moldova, Ucraina şi Ungaria.

„Evenimentul de air soft va fi la jumătatea lunii iunie. Băieţii au venit încă din iarnă şi au făcut o rezervare pentru evenimentul de anul acesta. Acum vreo două luni am stabit şi câteva detalii cu privire la organizarea evenimentului”, a mai precizat Radu Humelnicu.

Acest eveniment a devenit deja o tradiţie la Agafton. An de an, peste 200 de persoane vin în judeţul Botoşani pentru a participa la unul din cele mai importante evenimente de air soft din România.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad