Connect with us

Administratie

Primar PSD: „Dacă era Cristi Achiţei desemnat pentru funcţia de preşedinte al CJ, l-aş fi susţinut. Cum el nu este, nu mă interesează”

Published

on

achitei, flutur

Variantele vehiculate de principalele forţe politice pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Botoşani nu sunt agreate nici măcar de toţi primarii PSD şi PNL. În cazul în care vor avea majoritatea în CJ, social democraţii îl vor desemna pe fostul prefect Costică Macaleţi pentru funcţia de preşedinte. De partea celelaltă, liberalii mizează pe Gheorghe Sorescu deşi nici varianta Costel Şoptică nu este exclusă definitiv.

Dumitru Chelariu, primarul comunei Pomârla, nu este foarte încântat de ceea ce propun partidele pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. El va candida la alegerile locale din 5 iunie din partea PSD dar ne-a declarat era dispus să susţină PNL-ul la Consiliul Judeţean, în cazul în care Cristi Achiţei ar fi fost persoana nominalizată pentru funcţia de preşedinte.

Dumitru Chelariu, primarul comunei Pomarla (3)„Deocamdată nu mă mut nicăieri. Rămân pe moment la PSD. Vreau să-mi fac Consiliul Local. Mă interesează doar politica locală. Pentru mine e zero barat când spune unul că e de dreapta sau de stânga. Sunt poveşti de adormit copiii. Eu ştiu care sunt obiectivele mele iar în rest nu mă interesează”, a declarat Dimitru Chelariu care a adăugat:

„În conjunctura actuală, cel mai potrivit pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean era Cristi Achiţei. Dacă era Cristi Achiţei desemnat pentru funcţia de preşedinte al CJ, l-aş fi susţinut, indiferent la ce partid sunt. Ştiu că e omul potrivit la locul potrivit. Cum el nu este, nu mă interesează. Rămân aşa pe moment dar până la urmă o să-mi declar independenţa. La aceste alegeri voi candida din partea PSD-ului pentru că niciunul dintre colegii mei nu a avut curajul să ia calea independeţei. Făceam un pol la nivel judeţean dar observ că fiecare îşi urmăresc interesele locale. Eu am un singur interes, să-mi pot duce investiţiile”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad