Connect with us

Politica

PNL şi-a definitivat lista candidaţilor pentru primării: „Am luat în serios solicitările de a reînprospăta echipa”

Published

on

PNL flutur, soptica

Liberalii susţin că sunt pregătiţi sută la sută pentru alegerile locale din 5 iunie. Ei şi-au definitivat în această săptămână lista candidaţilor pentru primăriile din judeţul Botoşani, au strâns aproximativ 30.000 de semnături şi vor să dubleze acest număr.

„Avem candidaţi în toate UAT-urile judeţului Botoşani. Erau câteva comune în care nu aveam, în altele au apărut ceva modificări. La Corni vom merge cu domnul Brichiseală Marin, la Cristineşti îl avem alături de noi pe domnul primar Marin Stredie. La Hilişeu Horia vom merge cu domnul Vatavu Sorin, la Pomârla cu domnul Bordeianu Vasile iar la Vorona cu domnul Anton Radu. La Vlădeni îl avem candidat pe domnul Ciobanu Radu. Am reuşit să adunăm peste 30.000 de semnături atât pentru Consiliul Judeţean cât şi pentru consiliile locale şi primari”, a declarat Costel Şoptică, co-preşedinte PNL.

Liberalii spun că în desemnarea candidaţilor şi a listelor pentru consiliile locale, au ţinut cont solicitarea tinerilor care au ieşit în stradă.

„Am luat în serios solicitările de a reînprospăta echipa. Nu doar a veni cu oameni foarte tineri pentru că avem experienţa municipiului Botoşani. Asta nu înseamnă că pe listele noastre de consilieri nu vor figura tineri sau doamne. Pe noi ne interesează să răspundem cerinţelor actuale ale societăţii civile şi drept urmare ne-am orientat în a găsi oameni care să facă cinste partidului, oameni cu experienţă, care vin din domenii diferite şi care pot să ajute partidul”, a afirmat Cătălin Flutur, co-preşedinte PNL.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad