Connect with us

Sport

FC Botoşani – ACS Poli Timişoara 6-1. Petre Grigoraş: „A fost o lecţie predată nouă”

Petre Grigoraş, antrenorul principal al ACS Poli Timişoara, nu îşi explică atitudinea elevilor săi în doua repriză ameciului de la Botoşani când au încasat numai puţin de cinci goluri.

Distribuie pe:

Published

on

petre grigoras

Petre Grigoraş, antrenorul principal al ACS Poli Timişoara, nu îşi explică atitudinea elevilor săi în  doua repriză ameciului de la Botoşani când au încasat numai puţin de cinci goluri.

„Botoşaniul a mers foarte bine şi trebuie să-i felicit pentru victorie, pentru dorinţă, angajament, dăruire. A fost o lecţie predată nouă. În repriza a doua am ieşit pe teren ca şi cum eram mulţumiţi cu acel 1-1, am făcut nişte greşeli, să le spun doar copilăreşti, la golul doi şi trei, după care totul s-a năruit. A fost o lecţie pe care trebuie să o privim cu demnitate şi dacă mai e timp, să avem de învăţat. FC Botoşani avea o situaţie la fel de delicată. Acum, după această înfrângere, moralul estela pământ. Cu cât se scurg etapele, e foarte greu să mai revii. Cu astfel de atitudine, e foarte greu să câştigi puncte. Ceea ce am discutat o fost cu totul invers faţă de ce am văzut pe teren. O am timp vreo 16 ore până la Timişoara ca să reflectez. Este inexplicabilă această schimbare radicală care s-a petrecut în pauza jocului. Noi trebuia să avem un moral mai ridicat şi să intrăm mai motivaţi. Mi-am asumat un risc foarte mare când am venit. Prima dată am refuzat oferta, am revenit asupra deciziei. Nu cunoşteam foarte bine echipa. Am zis că o să încerc. Trebuie să duc crucea până la capăt”, a spus Petre Grigoraş.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad