Connect with us

Sport

FC Botoşani – ACS Poli Timişoara 6-1. Matulevicius: ”Aşteptam de mult să marchez”

Published

on

matulevicius

După primele două goluri marcate pentru FC Botoşani, atacantul Matulevicius este optimist că va avea un final de sezon foarte bun. El spune că nu se gândeşte la retrogradare şi consideră că FC Botoşani are valoare de primele locuri în play-out.

„Nu mă aşteptam la 6-1. La cât ghinon am avut până acum, astăzi a intrat şi suntem foarte fericiţi. Aşteptam de mult să marchez. Şi pentru mine a fost foarte greu că nu am reuşit să dau goluri. Sper să nu mai fie probleme de acum. Când se schimbă antrenorul e un mic şoc la echipă, fiecare antrenor aduce ceva nou. Noi ştiam că este un meci foarte important pentru noi şi că trebuie să câştigăm. Eu nici nu m-am gândit la retrogradare. Am avut nişte meciuri slabe dar eu sper că victoria asta ne ridică moralul. Aşteptăm meciul cu Iaşi şi sper să-l câştigăm. Dedic golurile familiei mele şi lui Dumnezeu”, a declarat Matulevicius.

Atacantul botoşănean a avut un conflict cu Leo Grozavu în perioada în care era la Panduri iar Leo antrena pe FC Botoşani. Acum, Leo Grozavu are şanse mari să fie antrenorul echipei FC Botoşani.

„Ce a fost a fost. Eu sper să nu fie probleme. M-am văzut cu el în tur şi mi-a zis: Matu, baftă la Botoşani. Suntem profesionişti”, a afirmat Matulevicius.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad