Connect with us

Sport

FC Botoşani – ACS Poli Timişoara 6-1. Cornel Şfaiţer: „Am crezut că vom reuşi victoria. Nu m-am gândit la asemenea scor”

Published

on

cornel sfaiter

Cornel Şfaiţer, preşedinte FC Botoşani, nu se aştepta la o asemenea victorie. El spune că jucătorii s-au pregătit exemplar după plecarea lui Cristi Pustai şi niciun moment nu s-a simţit că FC Botoşani nu are antrenor principal.

„Au fost adevăraţi eroi. Am întâlnit o echipă cu care ne batem dar o echipă care a făcut meciuri bune în acest campionat. Ne-am creat ocazii, golul formidabil a lui Ngadeu a dat încredere echipei. A fost un adevărat căpitan. Am fost la pauză şi i-am motivat. Am crezut că vom reuşi victoria. Nu m-am gândit la asemenea scor. După golul trei nu s-a mai văzut oboseala. Meciul cu Iaşi va fi un alt joc, probabil vom avea un număr mare de spectatori. Ne-a ieşit în această seară. Jucătorii au fost foarte ascutători, nu a fost degring nici pe bancă. Publicul a fost de partea noastră. A fost o seară minunată pentru noi. Au fost exemplari prin modul lor de a se comporta de vineri după amiază, după plecarea lui Cristi Pustai. Asta spune mult. Sperăm să terminăm cu bine campionatul şi trebuie să visăm la primul loc. Licenţa o vom lua. Jucătorii doreau antrenament mâine dimineaţă. Le-am spus că nu, mâine după amiază. Posibil să vină şi noul antrenor”, a declarat Cornel Şfaiţer.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )