Connect with us

Sport

FC Botoşani – ACS Poli Timişoara 6-1. Cornel Şfaiţer: „Am crezut că vom reuşi victoria. Nu m-am gândit la asemenea scor”

Published

on

cornel sfaiter

Cornel Şfaiţer, preşedinte FC Botoşani, nu se aştepta la o asemenea victorie. El spune că jucătorii s-au pregătit exemplar după plecarea lui Cristi Pustai şi niciun moment nu s-a simţit că FC Botoşani nu are antrenor principal.

„Au fost adevăraţi eroi. Am întâlnit o echipă cu care ne batem dar o echipă care a făcut meciuri bune în acest campionat. Ne-am creat ocazii, golul formidabil a lui Ngadeu a dat încredere echipei. A fost un adevărat căpitan. Am fost la pauză şi i-am motivat. Am crezut că vom reuşi victoria. Nu m-am gândit la asemenea scor. După golul trei nu s-a mai văzut oboseala. Meciul cu Iaşi va fi un alt joc, probabil vom avea un număr mare de spectatori. Ne-a ieşit în această seară. Jucătorii au fost foarte ascutători, nu a fost degring nici pe bancă. Publicul a fost de partea noastră. A fost o seară minunată pentru noi. Au fost exemplari prin modul lor de a se comporta de vineri după amiază, după plecarea lui Cristi Pustai. Asta spune mult. Sperăm să terminăm cu bine campionatul şi trebuie să visăm la primul loc. Licenţa o vom lua. Jucătorii doreau antrenament mâine dimineaţă. Le-am spus că nu, mâine după amiază. Posibil să vină şi noul antrenor”, a declarat Cornel Şfaiţer.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad