Connect with us

Sport

FC Botoşani – ACS Poli Timişoara 6-1. LIVE – Matulevicius (2), Vaşvari, Ngadeu, Bujor, Cabrera / Goga

Published

on

fc botosani - acs poli timisoara (27)

FC Botoşani începe partida în terenul oaspeţilor şi încă din primul minut şi-a arătat intenţiile ofensive dar Ivanovici şi Hadnagy nu reuşesc să trimită pe poarta lui Strauss. Prima mare ocazie a meciului îi aparţine lui Gabi Vaşvari. Muşat a centrat de pe stânga, Vaşvari a reluat din prima dar mingea a trecut puţin pe lângă poarta timişorenilor. Replica oaspeţilor vine în minutul 12, Goga centrează de pe dreapta dar Plămadă respinge în corner din faţa lui Elek.

În minutul 15, Ivanovici pătrunde în careu, şutează la colţul scurt dar mingea este respinsă în corner de către un fundaş timişorean. Patru minute mai târziu, Cabrera pătrunde pe centru, scapă singur dar şutează în portar.

În minutul 20, Fulop este faultat în careu iar centralul partidei arată punctul cu var. Gabi Vaşvari execută şi marchează. Din minutul 22, FC Botoşani conduce cu 1-0.

În minutul 28, FC Botoşani are o nouă şansă de gol. Muşat execută o lovitură liberă de la 20 de metri dar mingea este deviată de zid în corner. Şase minute mai târziu, Fulop scapă singur cu portarul timişorean dar preferă să paseze în locul unui şut pe poartă, mingea revine la el dar trimite pe lângă bară.

În minutul 38, Andrei Chivulete dictează penalty pentru Timişoara. Goga execută şi marchează iar din minutul 39 scorul devine 1-1.

După primirea golului, FC Botoşani a încercat să revină în joc dar fără mari ocazii iar la pauză scorul a fost 1-1.

Repriza secundă începe cu o mare ocazie a oaspeţilor. Goga pătrunde pe dreapta, şutează la colţul lung dar Iliev reuşeşte să respingă în lateral.

FC Botoşani revine în avantaj în minutul 51. Fulop execută foarte bine un corner de pe dreapta, Ngadeu se înalţă, reia cu capul şi îl învinge pe Strauss.

În minutul 54, FC Botoşani are şansa golului trei. Fulop scapă din nou singur cu portarul dar şutează mult peste poartă.

Odată cu trecerea timpului, timişorenii încearcă să iasă mai mult la joc dar defensiva botoşăneană rezistă destul de bine.

INSPIRAŢIE MAXIMĂ pentru Bordeanu şi Bejan. În 63 Hadnagy este înlocuit cu Matulevicius iar un minut mai târziu fostul atacant de la Pandurii scapă pe contraatac şi marchează pentru 3-1.

Din minutul 71 scorul devine 4-1. A fost o minge aruncată în careu iar Matulevicius reia spectaculos şi marchează.

În minutul 79 scorul devine 5-1. Matulevicius pasează iar Bujor marchează la debutul în tricoul echipei FC Botoşani. Două minute mai târziu, scorul devine 6-1. A marcat Cabrera, cel mai mic jucător de pe teren, cu capul.

Pe finalul partidei, timişorenii au încercat să reducă din diferenţă dar Iliev şi-a salvat echipa la şuturile lui Nimely. În prelungirile partidei, Bujor putea marca încă un gol dar Strauss şi-a salvat echipa.

Meciul s-a încheiat cu scorul de 6-1 iar FC Botoşani se îndepărtează la cinci puncte de retrogradare.

 

FC BotoşaniIliev – Patache, Ngadeu (cpt.), Plămadă, Muşat- Vaşvari, Cucu, Cabrera – Fulop (68 Carralero), Hadnagy (63 Matulevicius), Ivanovici (74 Bujor). Antr. Alin Bordeanu

  • Rezerve: Pleşca, Bujor, Ichim, Carralero, Tomozei, Matulevicius, Casado

ACS Poli TimişoaraR. Strauss- Belu (46 Melinte), Bocşan, Torres, D. Popescu- Ov. Popescu, Llorente- Bărbuţ, Goga (cpt.) (77 Doman), J. Hernandez (65 Nimely)- R. Elek

  • Rezerve: Smaranda, Doman, Cânu, Melinte, Nimely, Pisas, Suares

Arbitri: Andrei Chivulete (Bucureşti) – Ovidiu Artene (Vaslui), Sebastian Stoianov (Constanţa) – Florin Andrei (Tg. Mureş)

Observatori: Zoltan Szekely (Baia Mare),

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad