Connect with us

Social

Şapte posturi scoase la concurs de către ISU Botoşani

Published

on

aplicatie isu cutremur pompier2

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani organizează concurs în vederea ocupării a şapte posturi de subofiţer, astfel:

  • un post de subofiţer administrativ principal în cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu recrutare din rândul cadrelor militare în rezervă din Ministerul Afacerilor Interne;
  • două posturi de conducător auto în cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi – Garda de Intervenţie Săveni, cu recrutare din rândul cadrelor militare în rezervă din Ministerul Afacerilor Interne ;
  • patru posturi de subofiţer operativ principal, unul la Detaşamentul de Pompieri Botoşani şi 3 la Garda de Intervenţie Truşeşti, cu recrutare din rândul cadrelor militare în rezervă din Ministerul Afacerilor Interne.

Data limită de înscriere este 8 aprilie 2016, ora 16.00. Concursul va avea loc pe 12 mai 2016.

Alte date şi informaţii cu privire la organizarea şi desfăşurarea concursului sunt publicate pe pagina oficială a unităţii www.isubotosani.ro şi afişate la sediul inspectoratului de pe strada Uzinei, nr. 3 din municipiul Botoşani.

Informaţii despre organizarea concursului se pot obţine de la Biroul Resurse Umane al ISU Botoşani, la numărul de telefon 0231/508 128 sau 0231/508 010.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad