Connect with us

stiri

CSU Craiova – FC Botoşani. Mari probleme de lot pentru Cristi Pustai

Published

on

fc botosani

Cristi Pustai, antrenorul principal al FC Botoşani, are mari problem de lot înaintea meciului cu CSU Craiova, programat să se dispute joi după amiază, de la ora 16.00. Dimitrov, Vaşvari şi Roman sunt accidentaţi iar Matulevicius şi Miron au lipsit de la pregătire, ei fiind convocaţi la loturile naţionale.

Tehnicianul botoşănean s-ar mulţumi şi cu un punct în partida din Bănie şi spune că se aşteaptă la un meci foarte greu contra oltenilor.

“Urmează un meci în deplasare, la o echipă care în acest play-out şi-a câştigat ambele meciuri de pe teren propriu. O echipă care a ajuns pe primul loc, o echipă foarte bună. Noi ne confruntăm cu probleme. Dimitrov nu a putut fi recuperate şi nu ştim dacă o să-l avem la meciul cu Timişoara. Nici Gabi Vaşvari. Mai şi accidentarea lui Dan Roman. Plecarea celor doi la lot, Miron şi Matulevicius. Matulevicius s-a întors astăzi. Miron joacă marţi un joc oficial la Mediaş. Umează să decidem dacă îl convocăm sau nu. Mai sunt şi alţi jucători, de asta lotul este atât de numerous. Au şi alţii şansă să joace. Important este să mergem la Craiova cu încredere. În play-out nu mai există teren propriu sau deplasare. Pe orice teren poţi să obţii puncte. Orice punct adăugat… egalul este mai bun decât o înfrângere”, a spus Cristi Pustai, adăugând:

“Craiova a fost o echipă care aproape tot campionatul a fost în zona celor şase din play-off. Este po echipă destul de omogenă, cu jucători, mai ales de la mijloc în sus, foarte rapizi. Sunt meciuri diferite. Aţi văzut ce diferenţă între Chiajna din decembrie şi Chiajna din martie. Fiecare meci are istoricul lui. Întâlnim o echipă redutabilă pe teren propriu”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad