Connect with us

National

PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Frig, ploi, lapoviţă şi ninsori la sfârşit de săptămână

Meteorologii anunţă temperaturi scăzute, ploi, lapoviţă şi ninsori pentru zilele următoare. Vremea va fi în continuare uşor mai rece decât în mod obişnuit pentru această dată. De luni vremea va deveni calda pentru aceasta perioada, cu maxime pana in jur de 20 grade.

Distribuie pe:

Published

on

vantputernic foto libertatea

Meteorologii anunţă temperaturi scăzute, ploi, lapoviţă şi ninsori pentru zilele următoare. Vremea va fi în continuare uşor mai rece decât în mod obişnuit pentru această dată. De luni vremea va deveni calda pentru aceasta perioada, cu maxime pana in jur de 20 grade.

VINERI. Vremea se va ameliora sub aspectul precipitaţiilor, dar se va menţine rece pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a intervalului în regiunile sudice şi vor mai fi precipitaţii predominant sub formă de ploaie, local în Oltenia şi în Muntenia şi izolat în sudul Moldovei. În zona montană va ninge. Vântul va mai avea intensificări ziua în est şi în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 grade in estul Transilvaniei si cel mult 11 grade in Banat, iar cele minime, în general, între -8 şi 0 grade. În majoritatea regiunilor, pe arii restrânse se va forma brumă.
SÂMBĂTĂ. Cerul va fi temporar noros şi îndeosebi în regiunile vestice, nordice şi centrale, local vor fi precipitaţii predominant sub formă de ploaie. În zona montană va fi mai ales lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat. Vremea va fi în continuare uşor mai rece decât în mod obişnuit pentru această dată, adica maximele se vor situa in general intre 5 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 13 grade in sudul Banatului.
DUMINICA. Cerul va fi temporar noros şi se vor semnala precipitaţii, în general slabe cantitativ. În zonele montane şi submontane vor fi ninsori sau lapoviţe. Local, în jumătatea de sud-vest şi izolat în rest vor fi mai ales ploi. Vântul va sufla mai tare în zona montană înaltă şi în sudul Banatului. Temperaturile maxime, apropiate de normele climatologice specifice perioadei, vor fi cuprinse între 5 grade in estul Transilvaniei şi 14 grade in sudul Banatului.
Citeste mai mult pe RTV.NET 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad