Connect with us

Evenimente

Accident în zona mall-ului din Botoşani. Două maşini avariate şi o adolescentă ajunsă la spital GALERIE FOTO

Un accident rutier soldat cu două maşini avariate şi o adolescentă în vârstă de 16 ani rănit, a avut loc în această seară pe Calea Naţională din municipiul Botoşani, în zona mall-ului.

Distribuie pe:

Published

on

accident mall (8)

Un accident rutier soldat cu două maşini avariate şi o adolescentă în vârstă de 16 ani rănită, a avut loc în această seară pe Calea Naţională din municipiul Botoşani, în zona mall-ului.

Din primele cercetări ale poliţiştilor, soferul unui autoturism marca Fiat a încercat să iasă din parcare fără a se asigura. În acel moment, pe Calea Naţională venea un autoturism marca Hyundai condus de un tânăr în vârstă de 20 de ani. Acesta din urma a încercat să evite impactul, a tras de volan iar autoturismul a ajuns pe scuar. O tânără în vârstă de 16 ani din autoturismul Hyundai a fost transportată cu o ambulanţă la spital. Poliţiştii au declanşat o anchetă în urma acestui accident.

accident mall (21) accident mall (15) accident mall (14) accident mall (13) accident mall (12) accident mall (10) accident mall (8) accident mall (7) accident mall (6) accident mall (5) accident mall (4) accident mall (3) accident mall (2)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad