Connect with us

Sport

FC Botoşani – Concordia Chiajna 0-3. Falub: “Am fost mult mai bine organizaţi ca Botoşaniul. Organizarea tactică a fost cheia succesului”

Published

on

falub adrian

După victoria de la Botoşani, Concordia Chiajna poate spera la evitarea retrogradării. Formaţia antrenată de Adrian Falub s-a apropiat la doar un punct de FC Botoşani dar din punct de vedere al jocului este superioară ceea c ear trebui să-l îngrijoreze pe tehnicianul Cristi Pustai.

La finalul meciului din această seară, Adrian Falub a declarat că echipa sa a jucat mult mai bine din punct de vedere tactic şi a profitat de jocul formaţiei botoşănene.

„Sunt fericit pentru că am câştigat pe un teren pe care se câştigă greu puncte, împotriva unei echipe care joacă foarte bine acasă. Din punct de vedere defensiv, am fost foarte bine organizaţi, am făcut un joc tactic foarte bun. O primă repriză în care am dat un gol dar după ce am recuperat mingea am suferit puţin şi o a doua repriză în care am profitat de spaţiile pe care ni le-au lăsat şi am reuşit să mai marcăm. Este o victorie meritată deşi poate că scorul este puţin exagerat. Pot să felicit jucătorii pentru că în ultimele meciuri am dat dovadă de spirit şi determinare. Din punct de vedere tactic am fost mult mai bine organizaţi ca Botoşaniul, am avut răbdare să ştim să jucăm un astfel de meci. Botoşaniul a riscat foarte mult şi noi am reuşit să profităm. Organizarea tactică a fost cheia succesului”, a declarat Adrian Falub.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad