Connect with us

Sport

FC Botoşani – Concordia Chiajna 0-3 – UMILINŢĂ – GALERIE FOTO

Published

on

fc bt-concordia (12)

FC Botoşani a început play-out-ul cu o victorie în faţa formaţiei Petrolul Ploieşti şi un rezultat de egalitate la Voluntari iar astăzi, întâlneşte pe Stadionul Municipal pe Concordia Chiajna, o echipă aflată în revenire de formă. În ultimul meci oficial din 2015, FC Botoşani a învins cu 5-1 pe Concordia Chiajna.

FC Botoşani începe meciul în atac şi după doar două minute de la primul fluier al centralului George Găman, are prima ocazie de gol. Spaniolul Fernando Carralero este scăpat din marcaj, reia cu capul dar Bălgrădean îşi salvează echipa.

În minutul 9, oaspeţii au reuşit să deschidă scorul. A fost o centrare de pe dreapta iar Milevsky, nemarcat în careul mic, a împins mingea în poarta apărată de Pleşca.

Adrian Falub, antrenorul oaspeţilor, l-a surprins pe Pustai. Cincordia a ieşit la joc încă din debutul meciului, a marcat repede iar FC Botoşani se vedea nevoită să atace şi să desfacă o defensivă bine organizată, ceea ce nu îi convine. Mai mult, Gabi Vaşvari s-a accidentat la jumătatea primei reprize şi a fost înlocuit cu Bordeianu. FC Botoşani apasă pe acceleraţie, se apropie de poarta lui Bălgrădean şi reuşeşte să marcheze dar golul este anulat pe motiv de ofsaid.

fc bt - chiajna  gol

Finalul primei reprize a aparţinut botoşănenilor dar la pauză Concordia era echipa în avantaj.

La pauză, Pustai îl introduce în teren şi pe Dan Roman. Acesta l-a scos pe fundaşul dreapta Andrei Patache şi l-a introdus pe atacantul Dan Roman.

Botoşănenii au ieşit cu altă atitudine de la cabine şi au pus presiune pe defensiva oaspeţilor încă din primele minute ale reprizei secunde dar trebuiau să facă exact ceea ce ştiu mai puţin: să desfacă o apărare bine organizată.

Prima şansă de gol a botoşănenilor, în repriza secundă, a venit abia în minutul 60 dar Hadnagy nu a reuşit să-l învingă pe Bălgrădean. În minutul 62, Carralero rămâne singur la şase metri de poarta oaspeţilor dar trimite mult peste.

Oaspeţii fac un circ incredibil pe Municipal. Trag de timp la fiecare fază iar centralul tolerează acest lucru.

În minutul67, Purece scapă pe contraatac, cade în careu după un faul a lui Pleşca iar Găman dictează penalty şi galben pentru portarul botoşănean. Milevsky execută şi marchează iar scorul devine 0-2.

În minutul 71 Bordeianu greşeşte o centrare şi este aproape de a marca dar Bălgrădean scoate de sub bară. Trei minute mai târziu, Roman reia cu capul dar trimite mult pe lângă poartă. Hadnagy are şi el şansa de a marca dar execută foarte slab o lovitură liberă de la 18 metri.

Fulop are şi el şansa de a marca din lovitură liberă de la 18 metri. În minutul 88, scorul devine 0-3, Obodo marcând cu un lob din marginea careului.

Partida s-a încheiat cu victoria clară a Concordiei iar ţinând cont de rezultatele din play-out intră în hora retrogradării.

fc bt - chiajna  (2)

FC Botoşani – Concordia Chiajna

  • Stadion: Municipal
  • Spectatori: 3000
  • Temperatură: 2 grade Celsius

FC BOTOŞANI: Pleşca – Patache, Ngadeu, Miron, Muşat – Cucu, Vaşvari – Martinus, Cabrera, Carralero – Hadnagy. Antr. Cristi Pustai

  • Rezerve: Iliev, Roman, Ivanovici, Bordeianu, Popovici, Fulop, Ichim

CONCORDIA: Bălgrădean, Feussi, Tincu, Odibe, Mamele, Bucurică – Giurgiu, Odobo, Pena, Purece – Milevskyi. Antr. Adrian Falub

  • Rezerve: Matache, Bărboianu, Cristescu, Garcia, Roşu, Ad. Cristea

ARBITRI: George Găman (Craiova) – Mircea Orbuleţ (Bucureşti), Alexandru Cerei (Cluj)

OBSERVATORI: Costin Toma (Piatra Neamţ)

………………

CONCURS. ZECE PREMII la meciul FC Botoşani – Concordia Chiajna

FC Botoşani va organiza un concurs pentru suporterii care vin la meciul cu Concordia Chiajna, urmând să acorde zece premii care constau în câte zece beri. Suporterii trebuie să îşi facă un selfie pe stadion, să posteze fotografia pe facebook, cu mesajul de descriere “#SelfieFCBotosaniChiajna” şi pot câştiga premiile oferite de clubul FC Botoşani.

“Va fi în premieră la Botoşani, un concurs de selfie. Vom premia 10 dintre suporterii prezenţi pe stadion, cu câte 10 beri. Suporterul vine la meci, face un selfie pe stadion, îl încarcă pe facebook, pe #SelfieFCBotosaniChiajna. Noi vom vedea pozele şi vom premia cele mai reuşite. Vom permanentiza genul acesta de acţiune. Vrem ca suporterii botoşăneni să devină activi şi pe internet. Intenţionăm să găsim o formulă prin care să putem premia şi fetele care vor fi prezente la meci. Probabil vom oferi nişte vouchere la un salon spa”, a precizat Dorin Bejenariu, consilier marketing FC Botoşani.

Concursul este organizat de FC Botoşani în parteneriat cu Conacul Zăiceşti.

Fotografiile trebuie postate până duminică, la ora 20:00. Luni dimineață, departamentul marketing al FC Botoșani va alege cele mai reușite 10 selfie-uri, iar fiecare dintre cei zece câștigatori va primi cate un VOUCHER cu ajutorul caruia va putea consuma gratuit, singur sau însoțit de prieteni, 10 beri la Conacul Zăicești.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad