Connect with us

Sport

FC Botoşani – Concordia 0-3. Pustai: “Ăsta este fotbalul. Probabil şi acest vânt destul de urât”

Published

on

cristi pustai

FC Botoşani a pierdut cu 3-0 în faţa formaţiei Concordia Chiajna dar antrenorul Cristi Pustai nu pare foarte îngrijorat. Imediat după meci, el a găsit foarte repede scuze, una din cauzele înfrângerii fiind vântul.

“Un meci pe care l-am pierdut în faţa propriilor suporteri. Momentul psihologic a fost acea lovitură de la 11 metri. În acel moment s-a terminat jocul. Am început din nou slab, cu handicap, am primit foarte repede gol, dintr-o fază pe care am studiat-o. Ăsta este fotbalul. Am încercat să desfacem o echipă baricadată în apărare, să jucăm pe jos. Nu ne-a prea reuşit. Am avut puţine situaţii de gol pe care nu le-am fructificat. A fost şi acel 11 metri care practic a încheiat acel joc.

Dacă Fulop înscria la Voluntari şi câştigam meciul, poate era altă presiune şi câştigam şi astăzi, eram pe primul loc în play-out. Până în ultima etapă eşti cu sabia deasupra capului. Orice echipă, inclusiv CSMS Iaşi, poate retrograda. Voluntari a bătut la prima clasată. Sunt echipe noi. Chiajna de astăzi nu seamănă deloc, sunt doar doi jucători în teren faţă de Chiajna pe care am învins-o noi în decembrie. E un campionat nou, cu reguli noi. S-au şters şi goluri marcate. E un moment greu. Rămânem cu un punct în faţa celor două echipe din Bucureşti şi va trebui să fim mult mai puternici, să ne câştigăm jocurile de pe teren propriu. Nu am reuşit noi să dezvoltăm viteză mai multă şi să reuşim să intrăm în combinaţii scurte. Probabil şi acest vânt destul de urât care în prima repriză puţin ne-a dezavantajat”, a spus Cristi Pustai.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad