Connect with us

Sport

Cornel Şfaiţer: “Schimbările trebuie să le facă Cristi Pustai. Are un nucleu de 26 de jucători”

Published

on

fc bt - chiajna  (3)

Oficialii FC Botoşani susţin că nu mai pot face mare lucru în momentul de faţă pentru a redresa situaţia şi că totul depinde de antrenorul principal care poate face câteva schimbări în primul 11 şi care trebuie să schimbe atitudinea jucătorilor.

La ora actuală, mai mulţi jucători pe care Pustai îi foloseşte meci de meci sunt ieşiţi din formă dar tehnicianul se încăpăţânează să-i folosească în continuare şi nu le dă şanse celorlalţi din lot care poate ar adduce un plus.

“La momentul acesta nu mai putem face mari schimbări. Schimbările trebuie să le facă Cristi Pustai. Are un nucleu de 26 de jucători. Trebuie să aleagă soluţia cea mai bună. Nu putem lua măsuri drastic. Trebuie să-i încurajăm. Eu cred că FC Botoşani are forţa să bată pe oricine din play-out. Avem timp la dispoziţie să îndreptăm lucrurile”, a declarat Cornel Şfaiţer.

Unul dintre jucătorii care a evoluat foarte puţin dar care a arătat că are calităţi este spaniolul Casado. Acesta a surprins prin calitatea paselor pe care le-a dat în meciul cu Astra Giurgiu dar nu este în graţiile tehnicianului Pustai. Pentru meciul cu Chiajna, Pustai nici măcar nu l-a inclus în lotul de 18 pe Casado.

“Am ţinut doi jucători pentru compartimentul defensiv. L-am preferat pe Bordeianu pentru că are mai multe meciuri, ca schimbare la jucătorii închizătoti. Am ţinut încă un vârf de atac şi doi jucători de bandă”, a explicat tehnicianul botoşănean.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad