Connect with us

Sport

CONCURS. ZECE PREMII pentru suporterii care vin la meciul FC Botoşani – Concordia Chiajna

FC Botoşani va organiza un concurs pentru suporterii care vin la meciul cu Concordia Chiajna, urmând să acorde zece premii care constau în câte zece beri. Suporterii trebuie să îşi facă un selfie pe stadion, să posteze fotografia pe facebook, cu mesajul de descriere “#SelfieFCBotosaniChiajna” şi pot câştiga premiile oferite de clubul FC Botoşani.

Distribuie pe:

Published

on

fc botosani - petrolul (12)

FC Botoşani va organiza un concurs pentru suporterii care vin la meciul cu Concordia Chiajna, urmând să acorde zece premii care constau în câte zece beri. Suporterii trebuie să îşi facă un selfie pe stadion, să posteze fotografia pe facebook, cu mesajul de descriere “#SelfieFCBotosaniChiajna” şi pot câştiga premiile oferite de clubul FC Botoşani.

“Va fi în premieră la Botoşani, un concurs de selfie. Vom premia 10 dintre suporterii prezenţi pe stadion, cu câte 10 beri. Suporterul vine la meci, face un selfie pe stadion, îl încarcă pe facebook, pe #SelfieFCBotosaniChiajna. Noi vom vedea pozele şi vom premia cele mai reuşite. Vom permanentiza genul acesta de acţiune. Vrem ca suporterii botoşăneni să devină activi şi pe internet. Intenţionăm să găsim o formulă prin care să putem premia şi fetele care vor fi prezente la meci. Probabil vom oferi nişte vouchere la un salon spa”, a precizat Dorin Bejenariu, consilier marketing FC Botoşani.

Concursul este organizat de FC Botoşani în parteneriat cu Conacul Zăiceşti.

Fotografiile trebuie postate până duminică, la ora 20:00. Luni dimineață, departamentul marketing al FC Botoșani va alege cele mai reușite 10 selfie-uri, iar fiecare dintre cei zece câștigatori va primi cate un VOUCHER cu ajutorul caruia va putea consuma gratuit, singur sau însoțit de prieteni, 10 beri la Conacul Zăicești.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad