Connect with us

Politica

Femeile liberale au o mare problemă: “I-a zis soţul că o bate dacă mai merge la şedinţe politice”

Noul PNL şi-a propus să promoveze mai mult femeile numai liderii acestei formaţiuni s-au trezit că nu prea sunt pretendente pentru funcţii de primari sau consilieri. În judeţul Botoşani, PNL va avea cinci candidate pentru o primărie de oraş şi patru primării de comune.

Distribuie pe:

Published

on

sanziana secrieru

Noul PNL şi-a propus să promoveze mai mult femeile numai că liderii acestei formaţiuni s-au trezit că nu prea sunt pretendente pentru funcţii de primari sau consilieri. În judeţul Botoşani, PNL va avea cinci candidate pentru o primărie de oraş şi patru primării de comune.

Sânziana Secrieru, co-preşedinte al Organizaţiei Judeţene de Femei PNL, susţine că una dintre liberalele din judeţ nu mai doreşte să participe la acţiunile politice deoarece a fost ameninţată cu bătaia de către soţul ei.

“Ne luptăm cu o frică a femeilor. Refuză să facă un pas mai în faţă. Unei doamne i-a zis soţul că dacă mai merge la şedinţe politice, o bate. Într-o comună. Rugămintea ei a fost să nu facem şedinţele foarte des”, a afirmat Sânziana Secrieru.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad