Connect with us

Sport

FC Botoşani – Concordia Chiajna. Cristi Pustai: “Se anunţă un meci foarte echilibrat”

Published

on

IMG_4694

FC Botoşani va întâlni sâmbătă după amiază, începând cu ora 18.00, formaţia Concordia Chiajna, o contracandidată la evitarea retrogradării. Deşi în ultimul meci din decembrie, FC Botoşani s-a impus la pas în faţa Concordiei Chiajna, Cristi Pustai susţine că sâmbătă nu va mai fi o misiune la fel de uşoară.

Pentru meciul cu Chiajna, Pustai nu poate conta pe fundaşul dreapta Radoslav Dimitrov care s-a accidentat la Voluntari. Acesta ar putea reveni cel mai devreme la jocul cu CSU Craiova.

“E un meci foarte greu. Aceste meciuri din play-off şi play-out sunt mult mai echilibrate, nu se dau atât de multe goluri. Ne aşteaptă un meci foarte greu, cu o echipă mult schimbată faţă de echip pe care am întâlnit-o în decembrie. Din acea echipă se mai regăsesc doi jucători. Jucăm cu o altă echipă care vine cu un moral bun. Au reuşit să facă patru puncte în play-out. Au un sistem destul de bun pentru jocurile din deplasare, joacă cu trei fundaşi centrali şi încă doi fundaşi laterali, destul de laborioşi, foarte aglomerat în faza de apărare. Au doi şi doi atacanţi cu talie, sunt puternici în jocul aerian. O echipă destul de bună care o să ne pună probleme. Şi noi suntem destul de redutabili pe teren propriu. Se anunţă un meci foarte echilibrat şi important pentru noi, pentru a rămâne la o distanţă apreciabilă faţă de acele locuri care ne dau fiori”, a declarat Cristi Pustai.

Rezervaţi în declaraţii sunt şi jucătorii formaţiei botoşănene înaintea acestei partide. Ei  dar se aşteaptă la un meci foarte greu speră să obţină victoria.

“Va fi un meci destul de important pentru noi. Cu o victorie ne vom distanţa de locurile de retrogradare. Va fi greu pentru că nu cred că vor veni aici să ne atace. Vor sta mai mult în apărare şi vor juca pe contraatac. Noi sperăm să înscriem şi să câştigăm acest meci”, a afirmat Petre Ivanovici.

“Ne aşteaptă un meci foarte greu, o echipă bună, o echipă total schimbată. Eu cred că nu joacă numele la Chiajna şi putem face un meci foarte. În ultimele meciuri am arătat că acasă suntem imbtabili. Botoşaniul poate să batî pe oricine acasă şi tot timpul am făcut jocuri foarte bune. Sunt convins că şi sâmbătă vom juca foarte bine şi vom învinge”, a declarat Dan Roman.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad