Connect with us

National

Senatorii şi-au redus programul de muncă dar nu şi veniturile. Au muncitpână acum?

Senatorii şi-au stabilit un program redus de muncă. Pe motiv că trebuie să se ocupe şi de pregătirea campaniei electorale, aleşii au stabilit ca din aprilie să lucreze numai 24 de ore pe săptămână, în plenul Senatului, potrivit România TV.

Distribuie pe:

Published

on

parlament

Senatorii şi-au stabilit un program redus de muncă. Pe motiv că trebuie să se ocupe şi de pregătirea campaniei electorale, aleşii au stabilit ca din aprilie să lucreze numai 24 de ore pe săptămână, în plenul Senatului, potrivit România TV.

În prezent, senatorii lucrează trei zile în şedinţe de plen. Luni după-amiaza, marţi dimineaţa şi miercuri dimineaţa sunt programate şedintele de plen. Pentru că se apropie campania electorală, senatorii şi-au făcut deja planurile pentru un program redus, potrivit România TV.

În urma discuţiilor dintre preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, şi liderii de grupuri s-a stabilit ca de la începutul lunii aprilie, programul de lucru să fie redus. Şedintele de plen vor avea loc numai luni după-amiază şi marţi dimineaţă, astfel încât, de marţi de la prânz, senatorii să poată pleca în teritoriu pentru a se putea ocupa de viitoarea campanie electorală.
Citeste mai mult pe RTV.NET

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad