Connect with us

Sport

FC Voluntari – FC Botoşani 1-1. LIVE – Victorie pierdută în minutul 90

Published

on

fc botosani - fc voluntari (8)

FC Botoşani a plecat a Bucureşti, pentru meciul cu FC Voluntari, cu gândul de a obţine minim un punct. Faptul că Pustai s-ar mulţumi şi cu un egal, se observă din primul 11 trimis în teren. El a început cu trei jucători la închidere şi un singur vârf de meserie.

Prima ocazie a partidei aparţine gazdelor, în minutul 8. Dimitrov face o greşeală incredibilă dar Ngadeu îşi salvează echipa, trimiţând în corner. Zece minute mai târziu, Kone le dă emoţii botoşănenilor dar mingea şutată de acesta este respinsă în faţă de Pleşca şi apoi degajată de Miron.

Botoşănenii au prima acţiune firavă la poarta gazdelor, în minutul 22. Cabrera îşi încearcă şutul de la marginea careului dar mingea este blocată de unul dintre fundaşii ilfoveni. Două minute mai târziu, Dimitrov îşi încearcă şutul de la 30 de metri dar trimite mult peste poartă. Bordeianu şi Roman îşi încearcă şi ei şuturile dar scorul rămâne 0-0.

FC Voluntari are încă o şansă importantă de gol în minutul 29. Kone execută şmechereşte o lovitură liberă de pe dreapta dar Achim, nemarcat în careu, nu ajunge la minge pentru a o relua spre poartă. Un minut mai târziu, Bordeianu şutează în forţă dar mingea şterge bara porţii lui Balauru.

În minutul 33, Bordeianu este aproape să-şi îngroape echipa. El încearcă să facă o preluare pe piept în careu dar ilfovenii nu au reuşit să profite şi să marcheze. În aceeaşi fază, gazdele au solicitat un penalty după ce Ngadeu a atins mingea cu mâna în suprafaţa de pedeapsă. Centralul Sebastian Colţescu a făcut semn că jocul poate continua.

Vaşvari îşi încearcă şi el şutul din lovitură liberă dar trimite pe lângă poarta gazdelor. În minutul 42, Bordeianu şutează din marginea careului dar Balauru respinge în corner.

Cea mai mare ocazie a primei reprize a aparţinut gazdelor în minutul 44. Kone a dat o pasă perfectă, Iorga încearcă un lob din marginea careului dar Pleşca atinge mingea şi o trimite în corner. Un minutul 45, Maftei are o intrare cu talpa la Cucu şi vede primul cartonaş galben al partidei.

Repriza secundă începe cu FC Botoşani în ofensivă iar în minutul 51 Dan Roman reuşeşte deschiderea scorului. Carralero a centrat de pe stânga iar Dan Roman a marcat cu capul, după ce s-a desprins din marcajul lui Maftei.

Replica gazdelor a venit două minute mai târziu. Tudorie a reluat cu capul, Pleşca respinge de sub bară după care Ngadeu trimite în corner. În minutul 57, FC Botoşani putea majora scorul în urma unui corner dar Roman nu a profitat de bâlbâiala ilfovenilor.

Şase minute mai târziu, Dimitrov centrează de pe dreapta, Fulop reia cu capul din interiorul careului dar trimite în Ţâru iar scorul rămâne în continuare 0-1. Gazdele au şansa eglării în minutul 66 dar Tudorie şutează pe lângă poarta lui Pleşca.

În minutul 71, Dimitrov se accidentează şi cere schimbare dar Pustai nu are fundaş dreapta pe bancă deoarece l-a lăsat acasă pe Patache. În locul bulgarului a intrat Plămadă care e fundaş central de meserie.

În minutul 74. Bordeianu încearcă să centreze dar trimite pe poartă iar Balauru respinge cu dificultate de sub bară. Şase minute mai târziu, Fulop scapă singur cu portarul advers, încearcă un şut plasat la colţul lung dar trimite pe lângă poartă.

Pe finalul partidei, botoşănenii au încercat să ţină de minge şi să păstreze avantajul de un gol. În minutul 90, Bălan are şansa de a egala dintr-o lovitură liberă de la 20 de  metri dar Pleşca prinde în doi timpi. 30 de secunde mai târziu, acelaşi Bălan reuşeşte să marcheze după o gafă incredibilă a fundaşilor botoşăneni.

În ultimul minut al prelungirilor. Bordeianu şutează de la 20 de metri dar mingea trece pe lângă poarta lui Balauru iar meciul se încheie la egalitate, scor 1-1.

FC Voluntari  Balauru – L. Rus (87 Voduţ), Novakovici, Țâru, Barna – Maftei, Moke – Kone, Achim, L. Iorga (63 Enceanu) – Tudorie (67 Bălan). ANTRENOR: Ionel Ganea
REZERVE: Calancea, Bălan, Mitache, N. Grigore, Pancu, Enceanu, Voduț
FC Botoșani
12. Pleşca – Dimitrov (73 Plămadă), Ngadeu, A. Miron, Muşat – Bordeianu, Vașvari – Cabrera (59 Fulop), Cucu, Carralero (71 Popovici) – D.Roman. ANTRENOR: Cristian Pustai
REZERVE: P. Iliev, Fl. Plămadă, Matulevicius, Sg. Popovici, Casado, Fulop, Hadnagy

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad