Connect with us

Sport

FC Voluntari – FC Botoşani. Cristi Pustai: “Foarte important în acest play-out este să nu pierzi”

Published

on

fc botosani pustai, cucu, miron

FC Botoşani va întâlni sâmbătă după amiază, în deplasare, formaţia FC Voluntari, o contracandidată în lupta pentru menţinerea în Liga I. Înaintea acestei partide, oficialii botoşăneni spun că nu ar fi foarte rău niciun rezultat de egalitate pe terenul formaţiei ilfovene dar obiectivul este obţinerea celor trei puncte.

“Ne aşteaptă un meci important, primul în deplasare în play-out. Acest meci se joacă mult mai tare, sunt multe cartonaşe roşii dar aproape toate pe merit. Nu mai sunt meciuri foarte spectaculoase dar sunt meciuri foarte echilibrate. Jucăm cu o contracandidată şi orice rezultat pozitiv este bun pentru noi. Nu ne temem de niciun meci. Mergem să fim o echipă periculoasă pe contraatac, o echipă care în sfârşit am reuşit să înscriem. În luna decembrie, meciul cu Petrolul ne-a adus o serie foarte bună. Sperăm că se va întâmpla şi acum la fel”, a spus Cristi Pustai.

Marea problemă a tehnicianului botoşănean este că echipa sa nu reuşeşte să obţină prea multe rezultate pozitive în partidele disputate în deplasare. În acelaşi timp, el susţine că în acest play-out şi rezultatele de egalitate pot fi considerate rezultate pozitive.

“FC Botoşani este o echipă mică. Nu este o echipă care să bată pe oricine dar se bate de la egal la egal cu oricine. Jocul a suferit. Au fost perioade când a suferit, a fost greu dar problema este că au fost puţine puncte scoase din deplasare. Nu am pierdut puţine puncte acasă dar am scos puţine puncte din deplasare. În cele două jocuri disputate anul acesta în deplasare, am avut şansă să luăm punct sau puncte. Este o problem şi de moral. În momentul în care vii pe un joc bun, ai încredere mai mare în tine. Dacă ar fi să analizăm ultimele zece jocuri, suntem o echipă cu moral bun. Din păcate, au fost puţine puncte obţinute în deplasare şi de asta numesc rezultat bun şi un egal. În acest moment, orice puncte este bun. Foarte important în acest play-out este să nu pierzi. Sunt puţine jocuri şi orice victorie a adversarului îl ridică pe el”, a adăugat antrenorul principal al FC Botoşani care consideră că în momentul de faţă CFR Cluj este cea mai în formă echipă din play-out.

“CFR-ul a avut două victorii consecutive în deplasare. Acum nu mai are rost să spune că CFR-ul poate ar fi trebuit să fie în play-off. Orice echipă poate să termine pe locul unu în play-out sau poate retrograda”, a precizat Pustai.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad