Connect with us

Evenimente

Elev lovit de o maşină în faţa Liceului Teoretic Nicolae Iorga – FOTO

Copil accidentat in fata scolii in care invata. Un minor de 9 ani a fost transportat, astazi, cu ambulanta la spital, dupa ce a fost lovit de o masina in fata liceului pedagogic. Elevul a trecut strada in fuga la cativa metri de zebra, iar soferul unui Opel, un tanar de 20 de ani care circula pe strada I.C Bratianu l-a acrosat.

Distribuie pe:

Published

on

accident liceul pedagogic (6)

Copil accidentat in fata scolii in care invata. Un minor de 9 ani a fost transportat, astazi, cu ambulanta la spital, dupa ce a fost lovit de o masina in fata liceului pedagogic. Elevul a trecut strada in fuga la cativa metri de zebra, iar soferul unui Opel, un tanar de 20 de ani  care circula pe strada I.C Bratianu l-a acrosat.

“Primele cercetari efectuate la fata locului au stabilit ca minorul s-a angajat in traversarea strazii in fuga si fara sa se asigure, insa a facut acest lucru in zona unui marcaj pietonal asa incat in cauza au fost intocmite acte procedurale sub aspectul comiterii infractiunii de vatamare corporala din culpa, iar fata de conducatorul auto a fost luata totodata masura suspendarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtator de cuvant IPJ.

Medicii spun ca minorul se afla intr–o stare buna. Acesta a ramas sub observatie la pediatrie. Din cauza accidentului rutier traficul in zona a fost restrictionat pret de cateva zeci de minute.

accident liceul pedagogic (10) accident liceul pedagogic (9) accident liceul pedagogic (8) accident liceul pedagogic (7) accident liceul pedagogic (6) accident liceul pedagogic (5) accident liceul pedagogic (3) accident liceul pedagogic (2) accident liceul pedagogic (1)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad