Connect with us

Cultura

Astăzi, ora 19.00: Premiera filmului “ILEGITIM”, la cinema Unirea Botoşani

Published

on

Proaspat premiat la Berlinale cu Trofeul CICAE, o importanta “carte de vizita” a peliculei pentru distribuitorii din intreaga lume, ILEGITIM a primit numeroase cronici din partea criticilor internationali.

Le Figaro: “Sitaru, sustinut de o distributie remarcabila, nu aluneca in capcanele unui film tezist, nu isi judeca niciunul dintre personaje si semneaza un film provocator care poate fi interpretat in mai multe chei.”

“ILEGITIM este atat o drama a unei familii disfunctionale, cat si o analiza a psihologiilor diferite. Filmul este mai mult o poveste complicata de dragoste, decat o analiză a unui incest si, spectatorul este atras intr-o drama familiala convingatoare care demonstreaza cat de usor este sa judeci din exterior si cum perspectiva lucrurilor se schimba atunci cand esti in centrul povestii.” descrie Cineuropa.

In vreme ce Screen International remarca: “Sitaru redeschide subiectul avortului in cinematografia romaneasca si este foarte probabil sa socheze cateva minti mai sensibile si sa declanseze dezbateri inversunate despre moralitate, incest si afectiune fraterna.”

La Botosani filmul va rula in prezenta actorilor – ALINA GRIGORE, BOGDAN ALBULESCU si producatorul ANAMARIA ANTOCI.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad