Connect with us

Sport

FC Botoşani – Petrolul Ploiesti 1-0 GALERIE FOTO – Victorie chinuită

Published

on

fc botosani - petrolul ploiesti (28)

FC Botoşani debutează astăzi în play-out-ul Ligii I la fotbal, adversară fiind formaţia Petrolul Ploieşti, ultima clasată la finalul returului campionatului.

Favorită în partida de astăzi, FC Botoşani a început în atac şi în minutul 2 a avut prima acţiune la poarta ploieştenilor. Martinus a pătruns pe dreapta dar centrarea a fost greşită, mingea ajungâng în spatele lui Cabrera. Cinci minute mai târziu, Fulop execută un corner de pe stânga, Martinus cade în careu şi îl imploră pe George Rădulescu să dicteze penalty dar acesta face semn ca jocul să continue. În minutul 8, Muşat este faultat în careu dar George Rădulescu refuză din nou să acorde penalty pentru FC Botoşani şi îi acordă cartonaş galben fundaşului botoşănean pentru simulare.

Odată cu trecerea timpului, meciul a scăzut în intensitate, Petrolul a reuşit să echilibreze jocul iar FC Botoşani nu reuşeşte să se mai apropie periculos de poarta lui Cobrea.

În minutul 28, ploieştenii au şansa de a deschide scorul. Ngadeu a greşet Paolucci este blocat în faţa porţii de Miron care a respins în corner.

FC Botoşani încearcă să se apropie de poarta ploieştenilor dar oaspeţii se apără destul de bine şi reuşesc să blocheze acţiunile de atac al elevilor lui Pustai. Cea mai mare ocazie a primei reprize a venit în minutul 41, după o acţiune prelungită de atac, dar şutul lui Hadnagy este respins de Prestia din faţa porţii.

În minutul 42, spiritele s-au încins. Inez i-a aruncat cu minge în spate, atacantul botoşănean a reacţionat imediat şi s-a creat un meleu. Centralul George Rădulescu le-a acordat cartonaşe galbene lui Hadnagy şi Stana.

Prima repriză s-a încheiat cu o lovitură liberă de la 25 de metri executată de Vaşvari dar mingea şutată de acesta a fost prinsă de portarul ploieştean.

Reluările arată că arbitrul George Rădulescu a refuzat două lovituri de la 11 metri. Primul a fost la un fault asupra lui Martinus iar al doilea la faultul asupra lui Muşat.

fc botosani - petrolul ploiesti (20)

Repriza secundă începe cu o şansă de gol a oaspeţilor. Ngadeu greşeşte, Pacar profită şi şutează la colţul lung dar Pleşca prinde. Pustai îl aruncă în luptă şi pe Dan Roman dar jocul botoşănenilor nu se schimbă în bine. Acelaşi joc la întâmplare, cu multe mingi aruncate către careul ploieştenilor şi respinse cu uşurinţă de aceştia.

În minutul 73, centralul George Rădulescu dictează penaly pentru FC Botoşani. Dimitrov a centrat de pe dreapta, Begeorgie respinge cu mâna nîn corner iar asistentul semnalizează henţul. Vaşvari a executat foarte bine şi a marcat. Din minutul 73, FC Botoşani conduce cu scorul cu 1-0.

fc botosani - petrolul ploiesti penalty

Imediat după gol, Pustai face o schimbare defensivă. Îl scoate pe Hadnagy şi în introduce pe Bordeianu. FC Botoşani trece de la sistamul 4-2-3-1 la 4-3-3.

În minutul 83, Martinus ia o acţiune pe cont-propriu, trece de trei jucători dar este blocat în momentul şutului din interiorul careului.

Pe finalul partidei, oaspeţii s-au aruncat în atac iar botoşănenii s-au retras cu aproape toată echipa. Meciul s-a încheiat cu scorul de 1-0 iar FC Botoşani obţine o victorie chinuită, prima din 2016.

fc botosani - petrolul (4)

FC Botoşani – Petrolul Ploieşti

  • Stadion: Municipal
  • Spectatori: 4000
  • Temperatură: 6 grade Celsius

FC Botoşani: Pleşca – Dimitrov, Ngadeu, Miron, Muşat – Vaşvari, Cucu – Martinus, Cabrera (84 Matulevicius), Fulop (58 Roman) – Hadnagy (76 Bordeianu). Antr. Cristi Pustai

  • Rezerve: Iliev, Plămadă, Bordeianu, Ivanovici, Matulevicius, Roman, Sg. Popovici

Petrolul: Cobrea -Mişelăricu, Prestia, Inez, Begeorgi – Bucşă – Gavrilă (63 Zoubir), Ziani, Stana (63 Guerriero), Pacar – Paolucci (73 Markos). Antr. C-tin Schumacher

  • Rezerve: Popescu, Zoubir, Benga, Mareş, Pulhac, Markos, Guerriero

Arbitri: George Rădulescu (Bucureşti) – Marius Nicoară (Mehedinţi), Daniel Hulubei (Vaslui)

Observatori: Romulus Chihaia (Bucureşti), Ionel Popa (Iaşi)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad