Connect with us

Sport

FC Botoşani – Petrolul 1-0. Valeriu Iftime: “Ar fi fost mare dezastrul dacă făceam egal sau luam bătaie. sunt câţiva jucători care e jenant să-i vezi. Atacanţi… ce Dumnezeu”

Published

on

valeriu iftime

Valeriu Iftime, finanţatorul FC Botoşani, este dezamăgit de ceea ce a văzut în meciul cu Petrolul. La capitolul evoluţii pozitive, Valeriu Iftime a remarcat doar trei jucători botoşăneni, restul având evoluţii foarte slabe.

“Eu cred că arbitrul a stricat jocul. A fost 11 metri în minutul 7 sau 8. Eu s-au închis. Un meci urât. Noi vrem să aducem oameni mulţi la stadion iar spectacolul a fost de proastă factură. E o bucurie dar nu a fost la fel de mare cum ar fi fost mare dezastrul dacă făceam egal sau luam bătaie. Ar fi fost o tragedie. Sper să fie cu noroc dar sunt câţiva jucători care e jenant să-i vezi. Atacanţi… ce Dumnezeu. E păcat că marii noştri fotbal nu îşi revin. Un meci bun a făcut Cucu, Muşat, Dimitrov. În rest, puţin fotbal. Dacă mergem la Voluntari şi ne temem, mai bine nu ne mai prezentăm”, a spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad