Connect with us

Sport

SINH DAU Botosani este pregatit pentru Campionatul National de Qwan-ki-do

Published

on

sinh dau

In perioada 05 – 06 martie 2016 in localitatea Roman, jud.Neamt, va avea loc a-26-a editie a Campionatului National de Qwan-ki-do pentru copii. La aceasta competitie, CS SINH DAU Botosani condus de prof. Airoae Constantin, este pregatit sa deplasaze pentru proba de lupta competitionala cat si pentru proba de thaoquyen (inlantuiri) un lot format din 30 copii cu varsta intre 4 si 12 ani.

La aceasta puternica competitie care se desfasoara in Sala Sporturilor din municipiul Roman vor participa sportivi din toata tara cu varste intre 4 si 12 ani la 24 de categorii individuale thaoquyen si 10 categorii la probele de lupta pe echipe song dau.

Pentru SINH DAU Botosani competitia din acest sfarsit de saptamana de la Roman este o testare serioasa pe plan ethnic si fizic pentru copiii practicanti de qwan-ki-do ai clubului, avand in vedere participarea cu un lot de 10 sportivi la Campionatul European de Qwan-ki-do pentru Copii si Juniori de la Verona-Italia, din data de 27-28 martie 2016. “Acest campionat national va fi o verificare pentru sportivii mei care participa la europenele din Italia, unde speram sa obtinem performante”, a  declarat instructorul clubului Airoae Constantin.

CS SINH DAU Botosani multumeste tuturor sustinatorilor clubului si parintilor care sunt alaturi in aceasta deplasare.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad